Bol şans ağabeyBende diom niye maçta gol yok ferdi tgden yazio bana kuponumu görmüş. Daha da gelmez
Bol şans ağabeyBende diom niye maçta gol yok ferdi tgden yazio bana kuponumu görmüş. Daha da gelmez
Kdjsjsjjsjs selam söyle çakkalaBende diom niye maçta gol yok ferdi tgden yazio bana kuponumu görmüş. Daha da gelmez
Vala umudu kestim dost ferdi kardeşimden sonraBol şans ağabey
500 borç çıkar mıFerdi şu an Telegram’da olan bütün salihlere ve mrlbra benzeri kullanıcalara yazmıştır
JdjdjdkkdkdkFerdi şu an Telegram’da olan bütün salihlere ve mrlbra benzeri kullanıcalara yazmıştır
Bir ara forumda konu açtı ama 2 dk sonra silindi aynen şöyleVala umudu kestim dost ferdi kardeşimden sonra
Günde 3 defa intihar edio bazenBir ara forumda konu açtı ama 2 dk sonra silindi aynen şöyle
HAKKINIZI HELAL EDİN![]()
Banı mı kalkıyomus şunun kullanıcı adını yazsana bana
Ama forumda konu açtı herkes yapma etme yazıyorduGünde 3 defa intihar edio bazen
Losers35Banı mı kalkıyomus şunun kullanıcı adını yazsana bana
Gerçek mi olum bu ahahhahshshshhshaLosers35
Uygulamadaki kullanıcı adı işteGerçek mi olum bu ahahhahshshshhsha
Hayır savcılığa şikayet etcem dedi ya sabahBanı mı kalkıyomus şunun kullanıcı adını yazsana bana
Kdjsjsjsk simdi franke kullanıcı adını vercem onunHayır savcılığa şikayet etcem dedi ya sabah
Ya adama bak konu açmış holigan pokerde 1 oldum 2 kişi 250 dağıtocam diyor severmisin öper misinUygulamadaki kullanıcı adı işte