- 31,263
- 28,843
- 113
Ne olacak bu hamur
Ne olacak bu hamur
Hee çuvalı döküyordu ıcıne kamılİçinden altin çıkıyordu demi puahah
Sence hocamNe olacak bu hamur
Kardeşim bunun tam otomatipi vardı mikser bozdun onu 3dkda hazır ediyordu bu 45 dk sürüyor yavYoğurcam diyince on parmak sanmıştık dost
Tek tuşlaymış
Açma simit pizza falanNe olacak bu hamur
Sorsan fırın değil akAçma simit pizza falan
Pızza ne alaka İtalya neresi zonguldak neresi pıdedır oAçma simit pizza falan
Dost bildiğim kadarıyla ekmeğin , pogacanin, böreğin hamurları aynı olmuyor ya da bizi kandırıyor fırıncılar aynı değil diyerekSence hocam
Fırında ekmek olur bizse ekmek yok awSorsan fırın değil ak
Pastane pizzası burası zonguldak ayrıca elendinPızza ne alaka İtalya neresi Kastamonu neresi pıdedır o
Pizza dedin canımız çektiAçma simit pizza falan
Hepsi farklı bu açma sandviç ve pizza hamuru poğaça farklıDost bildiğim kadarıyla ekmeğin , pogacanin, böreğin hamurları aynı olmuyor ya da bizi kandırıyor fırıncılar aynı değil diyerek
Geç olsun güç olmasın kolay gelsin ustamKardeşim bunun tam otomatipi vardı mikser bozdun onu 3dkda hazır ediyordu bu 45 dk sürüyor yav
Bakım dedım ıckılı mı calısıyorsun hangı ıldesın biliyormusn diyePastane pizzası burası zonguldak ayrıca elendin
Pastane ile fırını ayıran en önemli özellik ekmek miFırında ekmek olur bizse ekmek yok aw
Pastaneler falan yapio böyle kare dilim şeklindePızza ne alaka İtalya neresi zonguldak neresi pıdedır o
Evet en önemli özellik ekmek ve cafe tarzı içecek olmaması fırında git kahvaltı et aaw o zamanPastane ile fırını ayıran en önemli özellik ekmek mi
Atam bı poğaça, açma hamuru tarifi alalım malum gavur memleketinde yok poğaçaHepsi farklı bu açma sandviç ve pizza hamuru poğaça farklı
dinkelberger var mıFırında ekmek olur bizse ekmek yok aw
Guneli mı mekanın adıEvet en önemli özellik ekmek ve cafe tarzı içecek olmaması fırında git kahvaltı et aaw o zaman