- 30,675
- 22,554
- 113
Ulan para görünce ferdı modu acılıyo otomatıkAğabey sorması ayıp ne bastık
Ulan para görünce ferdı modu acılıyo otomatıkAğabey sorması ayıp ne bastık
Yalvarırım istifa et artıkMesai başlar biraz hamur yoğurmam lazım 😀
45 dk ya yaşar mıyız mechul lanKardeşim biraz hamır yoğurmam lazım 45 dk işim var sonra burda ol maç lazım 😀
Büyük ihtimalle 8 mayısa kadar kayseriye dönmüş olcam 3 temmuz adana da olcam @Northe kuzenin düğünü vrYalvarırım istifa et artık
Geri gelBen gidiyorum by
Ferdi Dio ege borcu ödemezse yarın cumhuriyet başsavcılığına gidecemUlan para görünce ferdı modu acılıyo otomatık
Ellerını yıkaBen gidiyorum by
Git git bizde gidicez 3 güneBen gidiyorum by
VogcogUlan para görünce ferdı modu acılıyo otomatık
Burda o ya bıtane kedılı eleman var o benceFerdi Dio ege borcu ödemezse yarın cumhuriyet başsavcılığına gidecem
Cyber kitap ne zaman basacan atam
Yav olum hortlatmayın şunu sürekli en son atacam geçecem çocuğa durduk yere zarar edecez edepsizlikle alacak parayıFerdi Dio ege borcu ödemezse yarın cumhuriyet başsavcılığına gidecem
Şaban fılmı geldı bunu görünce aklıma cıl cıl altın
Konuşmalara bakılırsa kedi o elamandan daha akıllı gibi duruyor. En azından miyav diyor kafa acmioBurda o ya bıtane kedılı eleman var o bence
Yoğurcam diyince on parmak sanmıştık dost
İçinden altin çıkıyordu demi puahahŞaban fılmı geldı bunu görünce aklıma cıl cıl altın
Ferdi kardeşim sever böyle muhabbetiYav olum hortlatmayın şunu sürekli en son atacam geçecem çocuğa durduk yere zarar edecez edepsizlikle alacak parayı