- 29,434
- 29,556
- 113
Yemin ederim doğru atam 2 gol çıksa bir macta büyük başarı Brezilya 1 Arjantin 2Aynı gün 6 takım maç yapsa 3 maçın toplamı 9 olmaz
Yemin ederim doğru atam 2 gol çıksa bir macta büyük başarı Brezilya 1 Arjantin 2Aynı gün 6 takım maç yapsa 3 maçın toplamı 9 olmaz
Eskiden çok çekerdim 🤣Ben şimdiye kadar bi bets10 grubu bi de rokette nb oldum nasıl beceriyonuz la
G.g mi s.ö mü h.e miKasa 350 heder 45k
Hay senin norana dağıtım yap diyoruz adam sürekli nora diyorKanka onu 5 yaparsam norayı almayı planlıyordum tüm şeylerimi ifşa ettin beyaz
25+6Eskiden çok çekerdim 🤣
Freebet tutarsa olur gibi hemenKanka onu 5 yaparsam norayı almayı planlıyordum tüm şeylerimi ifşa ettin beyaz
Su boğazımda kaldıAğlama totemi işw yaradı allah cyber bulandan razı olsun
Ekli dosyayı görüntüle 775753
Sitelere sadece promo açınca yatırım yapıyor çünkü normal yatırımın yok böyle özel bonuslar açtıkça yatırım yapiyorBen şimdiye kadar bi bets10 grubu bi de rokette nb oldum nasıl beceriyonuz la
Ya olum en son egeyle bu öuhabbet dönüyordu onu zıngıldattım sonra yapamadan batmıştım aynısı olmadan sayın başkomutanım ATAMDAN sinyali bekliyorum🤣Hayyam senin norana dağıtım yap diyoruz adam sürekli nora diyor
Kanka tanrının bile böyle planı yok kaç siteden alıp kaç siteye yatıracağını söylediklerin doğrultusunda hesap edersek sabah bmwKanka onu 5 yaparsam norayı almayı planlıyordum tüm şeylerimi ifşa ettin beyaz
Pert olan arabamı tam da bu şekilde almıştımKanka tanrının bile böyle planı yok kaç siteden alıp kaç siteye yatıracağını söylediklerin doğrultusunda hesap edersek sabah bmw
Norada ne var nb yaptı beni 2-3 kere saadece bonus için yatırım yapıp 20-20 çekinceKanka onu 5 yaparsam norayı almayı planlıyordum tüm şeylerimi ifşa ettin beyaz
Düştü mü jpKanka tanrının bile böyle planı yok kaç siteden alıp kaç siteye yatıracağını söylediklerin doğrultusunda hesap edersek sabah bmw
Atamızda baksana sinir küpü olmus bugünYa olum en son egeyle bu öuhabbet dönüyordu onu zıngıldattım sonra yapamadan batmıştım aynısı olmadan sayın başkomutanım ATAMDAN sinyali bekliyorum🤣
Niye pert olduğu belliPert olan arabamı tam da bu şekilde almıştım![]()
Atam 2500 e 75 spin 10 tl hiçbir çevrim yok anapara her alan çek kaçNorada ne var nb yaptı beni 2-3 kere saadece bonus için yatırım yapıp 20-20 çekince
Yok 1.3 1.4 20 adim yapacak puhahahaKanka tanrının bile böyle planı yok kaç siteden alıp kaç siteye yatıracağını söylediklerin doğrultusunda hesap edersek sabah bmw
He vbet yönetimi elime verdi jackpotu 1 tur gezdir getir dediDüştü mü jp
Alkolik oe yüzündenNiye pert olduğu belli
Ulan daha yeni roll yaptın hala geçmedi mı tıtremeAtamızda baksana sinir küpü olmus bugün