Aguada kadınlara alt alacaktım 3 dk boş geçti ulan senin var ya ben 🤣Tm kanka ben burdayım
Aguada kadınlara alt alacaktım 3 dk boş geçti ulan senin var ya ben 🤣Tm kanka ben burdayım
ToplamHayatımda hiç bir zaman Brezilya liginde 9 gol olduğuna şahit bile olmadim kanka
Nolur şunu 2.5 a tamamla atam yoksa hepsini kaybetcemAğlama totemi işw yaradı allah cyber bulandan razı olsun
Ekli dosyayı görüntüle 775753
AminnnAğlama totemi işw yaradı allah cyber bulandan razı olsun
Kankam nerdesin ya kaç saatırAğlama totemi işw yaradı allah cyber bulandan razı olsun
60 dk olmuş 3 maçta 1 gol başarı yüzdeni teprik ediyorumToplam
Aynı gün 6 takım maç yapsa 3 maçın toplamı 9 olmazHayatımda hiç bir zaman Brezilya liginde 9 gol olduğuna şahit bile olmadim kanka
Yalvariyorum batmayın artık dayanacak sabrim kalmadiAguada kadınlara alt alacaktım 3 dk boş geçti ulan senin var ya ben 🤣
Bence nora alma betkare marit betgar al 1k ya daha iyiNolur şunu 2.5 a tamamla atam yoksa hepsini kaybetcem
3 ü de nbuBence nora alma betkare marit betgar al 1k ya daha iyi
Brezilya ligine 2.5 ust korkudan oynamıyorum ne 9 golu kankaToplam
Nolur şunu 2.5 a tamamla atam yoksa hepsini kaybetcem
Kanka mıllı bahıs var yatırdığın kadar bonus buy 1 kat çevrim her alanda3 ü de nbu
Padisah %30 iyidir pujaja3 ü de nbu
Ben şu an hayal edebileceğin betcoların %90 ında nbuKanka mıllı bahıs var yatırdığın kadar bonus buy 1 kat çevrim her alanda
Kanka onu 5 yaparsam norayı almayı planlıyordum tüm şeylerimi ifşa ettin beyazPadisah %30 iyidir pujaja
Ben şimdiye kadar bi bets10 grubu bi de rokette nb oldum nasıl beceriyonuz laBen şu an hayal edebileceğin betcoların %90 ında nbu