Eye of the tigerEye ne reis
Eye of the tigerEye ne reis
Oyunun ismi eye yas aramaya dede cikiyor bitaneEye ne reis
Nasıl veriyoEye of the tiger
Kesin ferdidir kanka heryerden çıkar o puahahHoşbuldum kanka ortalıkta benim multim diye biri dolanıyor muş kimdir o
Bı şehir 2 günde bu kadar mı değisir beHayırlı tahliyeler
Bildirim gelmeden spın eklemez vbet oleOyunun ismi eye yas aramaya dede cikiyor bitane
Spin degil ftn kanka aldim smdo baskasi almis ondan gordum aldim 1 ftnBildirim gelmeden spın eklemez vbet ole
Nasıl reis anlat biSpin degil ftn kanka aldim smdo baskasi almis ondan gordum aldim 1 ftn
Lakers =2.5 getirt şunu hemenEye of the tiger
La çok anlamsız soledıgın bşey aktıf ettın nı sen bıldırım kısmında bonuslardaSpin degil ftn kanka aldim smdo baskasi almis ondan gordum aldim 1 ftn
@butragueno soledı o getırtsın yapabılıyorsa ahahahLakers =2.5 getirt şunu hemen
La hic almadinmi ben aldin sanyom oyuna girerken ekrwn bugulasiuor ekrana bascan bugulasinca seni baska sayfaya atyor 1 ftn veryor. Sansina neye gore verdigini kimse bilmuor bana 1 hafta once verdi 1 haftadir bugun aldim bideNasıl reis anlat bi
Gelmezse gelmez dünyanın sonu değil ki@butragueno soledı o getırtsın yapabılıyorsa ahahah
Sen ortak hesabını dıyorsunLa hic almadinmi ben aldin sanyom oyuna girerken ekrwn bugulasiuor ekrana bascan bugulasinca seni baska sayfaya atyor 1 ftn veryor. Sansina neye gore verdigini kimse bilmuor bana 1 hafta once verdi 1 haftadir bugun aldim bide
Tabı degıl la saglık olsun der gecerızGelmezse gelmez dünyanın sonu değil ki
Kral foeumda konusu var nft diye onu dyorum aldim da gecen hafta 11 ftn aldim kaybettim siteye yatirip simdi yine aldim 1 nft 1 ftn edyorLa çok anlamsız soledıgın bşey aktıf ettın nı sen bıldırım kısmında bonuslarda
HehSen ortak hesabını dıyorsun
Reis bende bi sey sandım yavLa hic almadinmi ben aldin sanyom oyuna girerken ekrwn bugulasiuor ekrana bascan bugulasinca seni baska sayfaya atyor 1 ftn veryor. Sansina neye gore verdigini kimse bilmuor bana 1 hafta once verdi 1 haftadir bugun aldim bide