- 32,656
- 22,569
- 113
Yok lan o kupon beni mahvetti üstüne bide o Finlandiya ligine sinirlenip dk 70 de 3.5 üst girmiştim son parayı dk 90 da gol iptal oldu sıfırlandım aq anca sinirim geçtiParali adam mesajı
Yok lan o kupon beni mahvetti üstüne bide o Finlandiya ligine sinirlenip dk 70 de 3.5 üst girmiştim son parayı dk 90 da gol iptal oldu sıfırlandım aq anca sinirim geçtiParali adam mesajı
Yok en son dağıttığımda bi teşekkür bile alamadm ondan küstüm ben burayaAynen kardeşim ben dün yaptığın tavırları gördüm sen bence böyle davranacaksan dağıtma çok üst perdeden davranıyorsun burada
Kesene bereket@jakadal5252 iban dm diğerleri İban var
İyi akşamlar dostHayırlı akşamlar beyler
Yanlış anlama düşüncemi söylüyorum hergün sonuçta yüzyüze bakıyoruzYok en son dağıttığımda bi teşekkür bile alamadm ondan küstüm ben buraya
İyi akşamlar dostCümleten İyi akşamlar
İyi akşamlar dostCümleten İyi akşamlar
Dm bakTam olarak öyle dün gelmiş burada herkes yolsuz kendi taşşak yapıyor şu kadar çekim verdim şu kadar geldi para geldi bildirimi çok tatlı şöyle seksi burada ballandıra ballandıra millete nisbet yapıyordu şimdi gelmiş roll açtıran bana dm atsın diyor
Millet açççEkip toplanmış, bize bir sponsor lazım şimdi, bu ekip sağlam roll yapar 😂
Gelmis 10k saol kanka kesene bereketDm bak
Bız nereye bakalım kankamDm bak
Yık 50 kGelmis 10k saol kanka kesene bereket
Gökyüzüne bak bi yağmur yagiyormuBız nereye bakalım kankam
Cennete giremeyecekler tam liste
Ebu cehil'in torunları tam listeCennete giremeyecekler tam liste
@wasil ne alaka puhahah