- 8,876
- 10,987
- 113
Ben daha denk gelmedim bu konudan birine açtırdığına hergün 20-30k eziyonNie la hep biz mi actircaz
Ben daha denk gelmedim bu konudan birine açtırdığına hergün 20-30k eziyonNie la hep biz mi actircaz
Sen ferdi misinKanka valla yoktun burda olanlara pay ettim bana kalan dağıtacağım kadar bişey bir dahakine sözüm olsun gönül koymayacaksan
Puhha benimde kalbime indi reddedildi cümlesiReddedildi kalbime inecekti kurussuz tük bakiyeyi talep edin dediler niye ne alaka anlamadım
Evet ve bunu gizliden de yapmıyor direk burda paylaşıyor kazançları sonra vın😂Ben daha denk gelmedim bu konudan birine açtırdığına hergün 20-30k eziyontabi beni ilgilendirmezde öyle dikkatimi cezbetti
![]()
Burda bana verdi bi defa bende kazandim burdan birine verdim hakkini yemeyelim adaminBen daha denk gelmedim bu konudan birine açtırdığına hergün 20-30k eziyontabi beni ilgilendirmezde öyle dikkatimi cezbetti
![]()
Kesene bereket dost ben şakasına yazdım kuponunu bile bilmiyorumKanka valla yoktun burda olanlara pay ettim bana kalan dağıtacağım kadar bişey bir dahakine sözüm olsun gönül koymayacaksan
Ferdi mı o@Zaitzeww wp atıldı
Tam olarak öyle dün gelmiş burada herkes yolsuz kendi taşşak yapıyor şu kadar çekim verdim şu kadar geldi para geldi bildirimi çok tatlı şöyle seksi burada ballandıra ballandıra millete nisbet yapıyordu şimdi gelmiş roll açtıran bana dm atsın diyorEvet ve bunu gizliden de yapmıyor direk burda paylaşıyor kazançları sonra vın😂
hayırlı akşamlar kankaHayırlı akşamlar beyler
Parali adam mesajıKesene bereket dost ben şakasına yazdım kuponunu bile bilmiyorum
Nasılsın dost keyifler nasilhayırlı akşamlar kanka
Valla beni bilen bilir cebimde 3 varken 1ini burda dagitirdim neyse ferdi deilmis o olsa o da bilirdi zatenTam olarak öyle dün gelmiş burada herkes yolsuz kendi taşşak yapıyor şu kadar çekim verdim şu kadar geldi para geldi bildirimi çok tatlı şöyle seksi burada ballandıra ballandıra millete nisbet yapıyordu şimdi gelmiş roll açtıran bana dm atsın diyor
Iyi akşamlar dostHayırlı akşamlar beyler
Burda bana cimri diolar terimParali adam mesajı
Vala bana cimri değil bu adamBurda bana cimri diolar terim![]()
Aynen kardeşim ben dün yaptığın tavırları gördüm sen bence böyle davranacaksan dağıtma çok üst perdeden davranıyorsun buradaValla beni bilen bilir cebimde 3 varken 1ini burda dagitirdim neyse ferdi deilmis o olsa o da bilirdi zaten