- 80,252
- 53,087
- 113
Bana dayi de puhahahaPusulada eklememiş kenan birkan
Bana dayi de puhahahaPusulada eklememiş kenan birkan
Bu nasıl fantazi aq gdfkhfdBana dayi de puhahaha
Ramiz dayi puahahahBu nasıl fantazi aq gdfkhfd
Boşboş konuşma meto bu maç üst olacak olumlama yap az sonra sen o 250 den 20k yapacaksınUlan üst olmazsa 1 tl gıttı boşuna yuh ya
Pırt 250 dede cevırcem 2 tl den 400 olursa turnuvaya geccemBoşboş konuşma meto bu maç üst olacak olumlama yap az sonra sen o 250 den 20k yapacaksın
İlk yarı 1 gol daha olsaydı tam tamına 17.480₺ paramız olacaktı delirmek üzereyimrest bet betpas bigger bass splash
@butragueno ne dedim sana 1 saate gelir 1 golden 20k paramız gitti der diyeİlk yarı 1 gol daha olsaydı tam tamına 17.480₺ paramız olacaktı delirmek üzereyim
Nerde dedin 😅@butragueno ne dedim sana 1 saate gelir 1 golden 20k paramız gitti der diye
Bende dedim ama puhaha@butragueno ne dedim sana 1 saate gelir 1 golden 20k paramız gitti der diye
@egehandro burada dedim gfdkgfdk1 Saat sonra kuponu atar tek golden 20k gitti diye şu an kuponunu bi yandan keyifle takip ederken bir yandan instada kızlara evlenme vaadleri veriyor
Olum para bulduğumu zaten söyledim ki 😅 1K vardı işte liverpoll ilk yarı güzel katladı 😅 sonra hepsini gs maçına ortaya 2 gol gümledik ama Eyüp atar bunlara banko golBende dedim ama puhaha
Kızlara cevap vermedim maçı izliyodum 😅@egehandro burada dedim gfdkgfdk
Lütfen susOlum para bulduğumu zaten söyledim ki 😅 1K vardı işte liverpoll ilk yarı güzel katladı 😅 sonra hepsini gs maçına ortaya 2 gol gümledik ama Eyüp atar bunlara banko gol
betpas 250 yapayım dedim 230 du uçakta gitti tüm para eğer bu kumar bana kazandırırsa o kumarı aq benLütfen sus
kfkdjdjdjsmmsndnsmnsmsbetpas 250 yapayım dedim 230 du uçakta gitti tüm para eğer bu kumar bana kazandırırsa o kumarı aq ben
Lutfen sende sus dizi falan bisey izle iyi degilsin puahabbetpas 250 yapayım dedim 230 du uçakta gitti tüm para eğer bu kumar bana kazandırırsa o kumarı aq ben
Okaaaaaaaaaanİlk yarı 1 gol daha olsaydı tam tamına 17.480₺ paramız olacaktı delirmek üzereyim
Delirdik hoca delirdik ceza sahasından kaleye dönüyorlar akOkaaaaaaaaaan