- 32,388
- 22,255
- 113
Atarsa 12 kankaAskerlik ne Zaman bitio harbi
Atarsa 12 kankaAskerlik ne Zaman bitio harbi
Son mesajda kasasi var parasi olan kumarci özgüveni nerde gorsem şip anlarim puhahaDürüm bile yenmio o sadakayla
Yok olum şurada ters yapmayacağım 2-3 adamdan birisin sana alınmam normalde sinir hastasıyım biliyon hemen kuduruyorum gfsdhgdfKonu ciddiye donmesin diye ugrastik yaziklar olsun puaha
Bana olan borcunu 0.5x bile atmıyır aw size 2x atıyorLan 2x attı onu istiyor pust
Ne emaneti la ne diyor bu hahahah
Roll 1 saat surdu kanka bu 2 saat puhahaBiz gece tek tek saydık malı ligini 🤣
Ne bilim her gün üşenmeden yazıyorNe emaneti la ne diyor bu hahahah
Sag salim gelAtarsa 12 kanka
Kes kurtul reisAskere gitmemek için herşeyi yapıyorum şuan
Kahkaha attım ya olmSon mesajda kasasi var parasi olan kumarci özgüveni nerde gorsem şip anlarim puhaha
İngiltere gelirse ancaEkli dosyayı görüntüle 775480
Su kupon gelirse kasası olmayanlara yardımcı olurum gelmezse bende biterim 🤣
AdammYok olum şurada ters yapmayacağım 2-3 adamdan birisin sana alınmam normalde sinir hastasıyım biliyon hemen kuduruyorum gfsdhgdf
Aynen puhahaha akşam üzeri gene ağlamaya başlarSon mesajda kasasi var parasi olan kumarci özgüveni nerde gorsem şip anlarim puhaha
Yazsın bana diyor🤣🤣🤣Aynen puhahaha akşam üzeri gene ağlamaya başlar
Benim burdan kimseye 1 kurus borcum yok olmasında aman abi. Yarin bi alacagim vardi unuttugum o gelecek 25 26 k ediyor soyle sıkışmış durumdaysa borc veririm ufak ama para gelirse onuda diyim. Onun disinda benim ona borcum yok optumNe bilim her gün üşenmeden yazıyor
Bu çocuk gerçekten bu zekayla iyi gelmiş bu yaşına kadar. Ban yediği yerde nasıl ulasacam ona sorsana bi puhahaaYazsın bana diyor🤣🤣🤣
Sen kendini toparla boşverBenim burdan kimseye 1 kurus borcum yok olmasında aman abi. Yarin bi alacagim vardi unuttugum o gelecek 25 26 k ediyor soyle sıkışmış durumdaysa borc veririm ufak ama para gelirse onuda diyim. Onun disinda benim ona borcum yok optum
Enai parası@egehandro Ferdiden çarptığın paralarla o masajlara eğlencelere mekanlara gidiyon demek