- 1,325
- 264
- 83
Trabzonspor 4 atar
Yok kardesim genti cikar tsyi al dedi netti senin hatan puahhahhahaOlum 🧐 maç yaparken tutturdunuz bi jacpot 😀 oda heyecan yaptı sanki jackpot kazanmış gibi oraya odkalandı Ts salla nolursa olsun dedi puajah
Tabi efendim luahajYok kardesim genti cikar tsyi al dedi netti senin hatan puahhahhaha
Ferdı la bu hıssedıyorum çok fena 🤣🤣2,5 üst olur
Her iki maç da 1-0 kardeşim yanlış anlaşılmasın takipteyizEkli dosyayı görüntüle 775480
Su kupon gelirse kasası olmayanlara yardımcı olurum gelmezse bende biterim 🤣
Ts 2 1puaha neyse gs üst olmazYok kardesim genti cikar tsyi al dedi netti senin hatan puahhahhaha
Aglama kardesim seni savunduk burada@Mrlbra bundan sonra @butragueno dan maçları al son aldığım duyumlara göre son 20 kupondur wonn olarak ilerliyormuş senide kurtarsın iştepuhahh
görüyon demi kısmetiTs 2 1puaha neyse gs üst olmaz
Böbreği alacak mafya arıyorum şuan GS maçına üst atmak içinTs 2 1puaha neyse gs üst olmaz
Kes lan zırto taşşak yapıyon burda 2 saattirAglama kardesim seni savunduk burada
Salih ağlayacaksa oynamasın kardeşim tutar tutmaz yani@Mrlbra bundan sonra @butragueno dan maçları al son aldığım duyumlara göre son 20 kupondur wonn olarak ilerliyormuş senide kurtarsın iştepuhahh
AdammmHer iki maç da 1-0 kardeşim yanlış anlaşılmasın takipteyiz
Sen neye karışıypn aq ben yorum bile yapmadan atlama ortayaSalih ağlayacaksa oynamasın kardeşim tutar tutmaz yani