- 80,240
- 53,074
- 113
Tmm kazanmayana kadar yazmana gerek yok kardesim zaten bunlari biliyoz puhahaSrl ajaxtan patladık kardeşim 1-1 bitti
Tmm kazanmayana kadar yazmana gerek yok kardesim zaten bunlari biliyoz puhahaSrl ajaxtan patladık kardeşim 1-1 bitti
Yalvarırım konum atLokasyon bildireyim mi
@wasil batmadim la attim attim
Eyvallah reis
Aldım şimdi@wasil batmadim la attim attim
İptalFortuna 1-1
Iptalden yatar 2 olur bak izle
Srl 1-1 bitti kardeşim ne üstüIptalden yatar 2 olur bak izle
Yani var ya noluyor bu futbola anlamıyorum schalke maçını izliyorum kaç korner olduysa top daha havadayken hakem foul çalıyor ofsayt olmayan contra pozisyonlara yan hakem direkt ofsayt diyor vara bile bırakmıyor sonra adam orta açıyor çocuk bomboş kafa atıcak gidiyor defans gibi topu kendi kalesine doğru vuruyor diğeri yanındaki adama pas verse net pozisyon olcak kaleciye yavaşça yuvarlıyor gerçekten soğudum bu lanet şeylerden allah nasip etsin dişe değer bi para alıp siktir olup gitmek istiyorum gerçekten
Uzun zaman sonra okuduğum ilk kitapYani var ya noluyor bu futbola anlamıyorum schalke maçını izliyorum kaç korner olduysa top daha havadayken hakem foul çalıyor ofsayt olmayan contra pozisyonlara yan hakem direkt ofsayt diyor vara bile bırakmıyor sonra adam orta açıyor çocuk bomboş kafa atıcak gidiyor defans gibi topu kendi kalesine doğru vuruyor diğeri yanındaki adama pas verse net pozisyon olcak kaleciye yavaşça yuvarlıyor gerçekten soğudum bu lanet şeylerden allah nasip etsin dişe değer bi para alıp siktir olup gitmek istiyorum gerçekten
Düşün üşenmedim yazarken öyle soğudum aqUzun zaman sonra okuduğum ilk kitap
Kim kime ne atıyor kaçırdık 🙀@wasil batmadim la attim attim
Holi ya 1₺ attılarKim kime ne atıyor kaçırdık 🙀
Dayı sen bu konudan 3 kişiye 500 atıyonKim kime ne atıyor kaçırdık 🙀
Çalışıyo şu an 1 saate mesai biterNeysa kaiser attı dk 32 1-0 @Mrlbra takipp et
Dost 1 tl holigan ozel oran icin son 1 tlm kaaldi sana atablirim 250 ozel oran var. Baskada kurusum yok 1 tl kopegin olsunKim kime ne atıyor kaçırdık 🙀