- 8,447
- 10,675
- 113
vbette bonus talep ediyorum gelen yazı bonus request invalid no bonus @egehandro @butragueno no bonus mu oldum ben 4-5 gün oldu kayıt olalı 1 lira çekmedim aq sitesinden üstüne hep kaybettim
Yok bonus yok diyorvbette bonus talep ediyorum gelen yazı bonus request invalid no bonus @egehandro @butragueno no bonus mu oldum ben 4-5 gün oldu kayıt olalı 1 lira çekmedim aq sitesinden üstüne hep kaybettim
Bilgecan dede pls plsYok bonus yok diyor
Bana da aynı hatavbette bonus talep ediyorum gelen yazı bonus request invalid no bonus @egehandro @butragueno no bonus mu oldum ben 4-5 gün oldu kayıt olalı 1 lira çekmedim aq sitesinden üstüne hep kaybettim
Holinin ilk maçı nolduBilgecan dede pls pls
Yok arada bozuluyor orasivbette bonus talep ediyorum gelen yazı bonus request invalid no bonus @egehandro @butragueno no bonus mu oldum ben 4-5 gün oldu kayıt olalı 1 lira çekmedim aq sitesinden üstüne hep kaybettim
0-0 dk 53Holinin ilk maçı noldu
Sence puahha bu kadar cenabet oynadiHolinin ilk maçı noldu
Çünkü tl hesabında açık bonusun var freebet gibi ondan sor bana öğretim olum çekinmeBana da aynı hata
Dedik aq ilk maç zor aralarındaki her maç 0-0 1-0 falan bitmişSence puahha bu kadar cenabet oynadi
YokÇünkü tl hesabında açık bonusun var freebet gibi ondan sor bana öğretim olum çekinme
Dogru da analiz etmedik ki ka özel işte vurduk gectikDedik aq ilk maç zor aralarındaki her maç 0-0 1-0 falan bitmiş
özel zaten analiz edilmez vuruluyor kankam o oran cezbediye haliyleDogru da analiz etmedik ki ka özel işte vurduk gectik
Yatırmadan ya da sğrekli talep edince no bonus atıyor 1-2 ufak yatırım sonrası açılıyorBana da aynı hata
Reis tekrar deneSenin hsaptq bsey var kavbetten de atmagq calistim atilmyor sana
Ftn tarafına geçip spor bonusu dene ekler sanaVbet bonus talep hiç kullanmadım yatırım da var baya nedir ki olayı?
1 milyon bas 5 milyon alBirde 5 oran var holide o nasıl gs kazanır falan diyor
Bir sürü var la1 milyon bas 5 milyon algs liver biri patlar