- 12,760
- 6,056
- 113
Coinbarda 1.70 var 1 i holiyebatcam kendime 0.70 avivatorde 1 olursa sana yazcamLannn 1 tl dilenmeye gideyim bari![]()
Coinbarda 1.70 var 1 i holiyebatcam kendime 0.70 avivatorde 1 olursa sana yazcamLannn 1 tl dilenmeye gideyim bari![]()
la yok milletin gözü değiyor hain çokGelirse losersa konusu mu acsin puahha
Arkadasa transfer calisiyor mu kanka denese 1k banaHoli no güncelledim hem poker için hem özel oran için artık müsait
holi candır yaHoli no güncelledim hem poker için hem özel oran için artık müsait
Trans diyelim aramızda şifreli olsunArkadasa transfer calisiyor mu kanka denese 1k bana
La sana 100₺ atacaz derken kuponu bozduk sonra baska maça attık yattık kasa0@egehandro bana 500 tl TRANS
Transa girdim bu cümlelerden sonra pahhha@egehandro bana 500 tl TRANS
Allah kabul etsin kardeşimTransa girdim bu cümlelerden sonra pahhha
üzüldüm aqLa sana 100₺ atacaz derken kuponu bozduk sonra baska maça attık yattık kasa0
Hepsini atayım mı@wasil holi k.adin ne
bende ya 30₺ parayı 2K yaptık ak sonra saçmaladıküzüldüm aq
Aklıma başka bişey geldi beyaz gkdkdkskks@egehandro bana 500 tl TRANS
Aynen Adana vip esc istiyordu zaten niyeti belli etti 😅Aklıma başka bişey geldi beyaz gkdkdkskks
1 twne 1 tl varHepsini atayım mı
Yani konunun 100 tl atmak icin bozdum la alakasi yok ama yinede sen bilirisn puahha gelseydi de basardin yatardin ayni iste puahahLa sana 100₺ atacaz derken kuponu bozduk sonra baska maça attık yattık kasa0