- 22,435
- 23,079
- 113
Oynamadım ki ne zaman oynamasam tutuyor şaka gibiGece kupon istedin verdiğim 2 kupon tutu charleroi üst lyon var - barcelona var lyon var 😡
Oynamadım ki ne zaman oynamasam tutuyor şaka gibiGece kupon istedin verdiğim 2 kupon tutu charleroi üst lyon var - barcelona var lyon var 😡
Evet özellikle istiyon oynamıyon tutuyo, dün newcastle yener 2.5 üst fener yener 2.5 üst bayern yener 2.5 üstte tuttu eksllsldOynamadım ki ne zaman oynamasam tutuyor şaka gibi
Millet pazar pazar uyuyor ben çalışıyorum sen niye uyanıksın bu saatte awEvet özellikle istiyon oynamıyon tutuyo, dün newcastle yener 2.5 üst fener yener 2.5 üst bayern yener 2.5 üstte tuttu eksllsld
Derdi olan adam uyuyamaz kardeşim kafası rahat olan adam uyurMillet pazar pazar uyuyor ben çalışıyorum sen niye uyanıksın bu saatte aw
20 sene bu kulübe hizmet ettim bak çocuğumun herşeyimin nafakasını bu kulübe verdim Bu kulüp için hapis yattım ayıp oluyorDerdi olan adam uyuyamaz kardeşim kafası rahat olan adam uyur
Pavalı köpevlevAliiiiiiiiiiii
PuahahahPavalı köpevlev
Başın sagolsun broPavalı köpevlev
Sabribey mi öldüBaşın sagolsun bro
Papanın torununa bak hele 😀Sabribey mi öldü
Koptum ag agahdh 😀Sabribey mi öldü
Dedem öleli 1 hafta oldu gdskgksdPapanın torununa bak hele 😀
PUAHAHHAKoptum ag agahdh 😀
Sabri yaşayan ölü 😀PUAHAHHA
Bu forumdan herkes köprüde el ele buluşacak en sonSabri yaşayan ölü 😀
Tebrjkler. Denver 17 orandan 21 fark atar dedik son pere 20 fark girdi sonuc 2 puajha@butragueno Ekli dosyayı görüntüle 775237 ne ne zaman NBA dersi vereyim sana e kitap almamakta ısrarcı mısın
Günaydın yiğenimGunaydınnnnnn ahali