- 14,978
- 11,324
- 113
Yaa adamı keserler haaaHelal olsun kardeşim🤣
Yaa adamı keserler haaaHelal olsun kardeşim🤣
Hungur hüngür ağlıyorum şuan kanka@Erhan2121 gel yuvana
Vermezler boşa umut etme verselerde 50 lira verirlerHele bi vermesin
100 kağıdımı aldım battım rahatladımVermezler boşa umut etme verselerde 50 lira verirler
Hangi hayat terim kralHayat niye bu kadar yoruyor ağlıyorum
Günaydın canoGünaydın dostlar
TebriksEkli dosyayı görüntüle 775235
Treesome dün bunu oynayıp uyumuştum
Tebriks@butragueno Ekli dosyayı görüntüle 775237 ne ne zaman NBA dersi vereyim sana e kitap almamakta ısrarcı mısın
Kaç Kaç bitti kanka 🤣İki pas yapamıyorlar la nasıl iki gol atacak bunlar
Gs bodrum maçı gibi
Senin anlayacağın dilden konuşayım barça askerden yeni gelmiş gibi oynuyor puhaha
Gece kupon istedin verdiğim 2 kupon tutu charleroi üst lyon var - barcelona var lyon var 😡Tilkinin kuyruğu kayaya sıkışmış ve kurtulmak için kuyruğunu kesmek zorunda kalmış. Daha sonra bir başka tilki onu gördüğünde “Kuyruğunu neden kestin?” diye sormuş. Kuyruğu kesik olan; “Böyle kendimi çok mutlu hissediyorum şimdi o kadar mutluyum ki adeta sevincimden havalara uçuyorum” demiş. Bunun üzerine diğer tilki de kuyruğunu kesmiş. Fakat mutluluk yerine şiddetli bir acı çekmiş. Hemen tilkiye gelip; “Neden bana yalan söyledin çok canım acıdı ?” demiş. Tilki; “Eğer acı çektiğini diğer tilkilere söylersen onlar asla kuyruğunu kesmez ve bizimle dalga geçerler.” demiş. Bu iki tilki diğer tilkilere yaşadıkları mutluluğu (!) anlatmışlar. Böylece tilkilerin çoğu kuyruklarını kesmişler. Çoğunluk onlara geçince bu seferde kuyruğu olanlarla dalga geçip onlara eziyet etmeye başlamışlar.