- 18,515
- 16,838
- 113
Kuponu görmeden önce bile emindin di mi ikinci yarı fenere 3 gol aldığıma 😅Önemli olan tutması kardeşim bak Ege'ye fenev maçında 4.6 oran
Kuponu görmeden önce bile emindin di mi ikinci yarı fenere 3 gol aldığıma 😅Önemli olan tutması kardeşim bak Ege'ye fenev maçında 4.6 oran
Kardeşim şovun bittiyse bi yudum al birandan tebrik ediyoruz tenhada köşede ferdiye kafana sıktırmadan uzatma istersenÖnemli olan tutması kardeşim bak Ege'ye fenev maçında 4.6 oran
Siyaset yasak dostSadce duvarda bir yazı
Ben cogu zamn sitede parayi yukseltip cekmiyom bile yani ceksek köseydik puauaha yani 4 5 6 orana sık sık basiyoz aslinda tam yükselemiyoz bu ara amaNadir geliyo ama 😅
O garanti idi puajahKuponu görmeden önce bile emindin di mi ikinci yarı fenere 3 gol aldığıma 😅
Valla bu adalet sağlam herkese birebir işliyor 3lü sarıyor 340 ytlAdalet mi kaldı
Grafiti de mi yasakSiyaset yasak dost
Uykulu musun dost siyaset mi yaptım benSiyaset yasak dost
Ferdiye nasıl ulaşırım ferdiiiiiiKardeşim şovun bittiyse bi yudum al birandan tebrik ediyoruz tenhada köşede ferdiye kafana sıktırmadan uzatma istersen
İyi uykular dost biraz dinlenUykulu musun dost siyaset mi yaptım ben
İlk yarı 1,5 üst olsaydı şimdi 10K bi kupona basıp kaybetmiştimO garanti idi puajah
Kardeşim bu şekilde 38 tane kupon alıyorum sadce kazananı buraya atıyorum 🤣Ben cogu zamn sitede parayi yukseltip cekmiyom bile yani ceksek köseydik puauaha yani 4 5 6 orana sık sık basiyoz aslinda tam yükselemiyoz bu ara ama
Hepimiz birer ferdi değil miyiz aslında şu hayatta ferdi benim ferdi sensin ferdi o ferdi bu (felsefik ferdi)Ferdiye nasıl ulaşırım ferdiiiiii
Kanka forumu bi 10 dk sal bi sekilde bi 500-1000 çöz gel madem ferdisinHepimiz birer ferdi değil miyiz aslında şu hayatta ferdi benim ferdi sensin ferdi o ferdi bu (felsefik ferdi)
Hasım1Makinam123 roll açtı sağlam kafa yapıyor![]()
Apo gel de iki goygoy yapalım rolldeMakinam123 roll açtı sağlam kafa yapıyor![]()
38 de 1 de iyidir puahhahhaKardeşim bu şekilde 38 tane kupon alıyorum sadce kazananı buraya atıyorum 🤣
Hahahha lâ süzme salak o hasım bile olunmaz onunlaHasım1
Çok tehlikeli o kesin banlatıyor karşısındakiniHahahha lâ süzme salak o hasım bile olunmaz onunla