- 80,244
- 53,079
- 113
Yazin la az ben mi savunucam feneri puahhaYa o konuda neler yazıp sildim burada bilemezsin
Yazin la az ben mi savunucam feneri puahhaYa o konuda neler yazıp sildim burada bilemezsin
Kanka ben banlanmaktan sıkıldım gerçekten 😅Yazin la az ben mi savunucam feneri puahha
Kanka sakinliğimi koruyamıyorum bir galatasaraylı ya da trabzonsporlu yorum yapıncaYazin la az ben mi savunucam feneri puahha
Gs tayfayi öyle bir alistirmislar ki adamlar doymuyor puahaha her karar lehimize olsun diyorİlk yarı dzeko bi pozisyonu var Semih ayağına basıyor onu izlemedi bile
Yemin ederim en sevmediğim taraftar şekli ya hem fener için hem gs için yav bu oyunu biliyoruz kurallar net ne tartısıyonuz akGs tayfayi öyle bir alistirmislar ki adamlar doymuyor puahaha her karar lehimize olsun diyor
@butragueno buyur cevap ver işteSu para gelme bildirimi çok güzel bise ya
Neyini savuncan ben savunayım feneri😂uyutmaya devamYazin la az ben mi savunucam feneri puahha
Bu saatte cluba mı gidilir e cahil, dedi bi arkadaşım birisi içinDm atmayın clubtayim
ne clubu olm şanzelize kafeBu saatte cluba mı gidilir e cahil, dedi bi arkadaşım birisi için
9 saat birazdan cikicam evden 10gibi orda olurum kaçta gidemBu saatte cluba mı gidilir e cahil, dedi bi arkadaşım birisi için
Cevap vermeyin şuba yaBu saatte cluba mı gidilir e cahil, dedi bi arkadaşım birisi için
Şuanda kulüpte keyfim yerinde 😂Bu saatte cluba mı gidilir e cahil, dedi bi arkadaşım birisi için
La bende bugun onu dedim hedef 20 farkla sampiyon mu olmak hala fener kaybetsin diye beklemeye ne gerek var puahhahaNeyini savuncan ben savunayım feneri😂uyutmaya devam
Fener şampiyon bir kere isterse 10 ouan fark olsun bu ligin gerçek şampiyonu fener 😂La bende bugun onu dedim hedef 20 farkla sampiyon mu olmak hala fener kaybetsin diye beklemeye ne gerek var puahhaha
El classico yapabilir miyiz lütfen, sana soğuk tutan Tuborg çantası veririm bak önümüz yaz 😅Kimse basket profluğumuzu sorgulamasınEkli dosyayı görüntüle 775012
Soğuk tutan efes +1 çantam var 🤣El classico yapabilir miyiz lütfen, sana soğuk tutan Tuborg çantası veririm bak önümüz yaz 😅