- 80,244
- 53,079
- 113
Aynen ama ingiltere full üst oldu baronlar alt mi yapti maci 2 0 bitmistirGittim aston maçından patladım yav
Aynen ama ingiltere full üst oldu baronlar alt mi yapti maci 2 0 bitmistirGittim aston maçından patladım yav
Tebrikler salih almanlarda 1.28 oranmı
Henüz değil 🤣Ağam köfteler yoğrulsun mu ziyafet başlasın mi @Mrlbra
ĞuahahahTebrikler salih almanlarda 1.28 oranmı
Kazanmak için
Lannn tezgah buO umrumda değil burdan biri raporladi ve kim olduğunuda biliyorum mesele o diğer şahıs umrumda degil
En sevdiğim kardeşim sensin artıkKazanmak için
Boşver boş mevzu hassasligimdan ban yedim bide içimizde ki donmelerden dolayı. Onlara söz eteklerini ben alacamLa sen misin gado sen ve o niye ban yediniz
DoruArkadaşlar tartışma yapacak defolup gitsin özelden yapsın 30 yaşında adamlarız ortalama. Ana okulu çocukları gibi her gün uyarılıyoruz sohbet konumuz kapatılıyor zar zor geri açtırıyoruz utanç vermiyor mu bu size
+Arkadaşlar tartışma yapacak defolup gitsin özelden yapsın 30 yaşında adamlarız ortalama. Ana okulu çocukları gibi her gün uyarılıyoruz sohbet konumuz kapatılıyor zar zor geri açtırıyoruz utanç vermiyor mu bu size
Bu konuda onun ne işi vardı nasıl buldunuz birbiriniziBoşver boş mevzu hassasligimdan ban yedim bide içimizde ki donmelerden dolayı. Onlara söz eteklerini ben alacam
Sahiplenici erkek gökkuşagiArkadaşlar tartışma yapacak defolup gitsin özelden yapsın 30 yaşında adamlarız ortalama. Ana okulu çocukları gibi her gün uyarılıyoruz sohbet konumuz kapatılıyor zar zor geri açtırıyoruz utanç vermiyor mu bu size
Burda işi yok da ben hırsıma yenilip burda verdim sopayıBu konuda onun ne işi vardı nasıl buldunuz birbirinizi
Hüngür hüngür ağladık konu kilidini görünceBurda işi yok da ben hırsıma yenilip burda verdim sopayı