- 11,682
- 9,732
- 113
Kanka 300borclusun suatin yerine deGerçi sen ortağız diye kandırmıstın di mi 😅
Kanka 300borclusun suatin yerine deGerçi sen ortağız diye kandırmıstın di mi 😅
Allah arttırsın lütfen150 sen 150 @butragueno at yarışı yüzünden borçlusunuz
ÖderizKanka 300borclusun suatin yerine de
2ayaktan gittik. 2dkda yaptim kuponu malborya erken atsaydi parayi tutabilirdi kupon. Dedik cok verexek diye. Suatim da dyor max 500 shdhshzh50 k vermiş altılı o daracık programda delı para bıde dragon flame geldı kale
La suat ne anlar at yarısından at görse pirşşş pirşşş bagırır pesınden2ayaktan gittik. 2dkda yaptim kuponu malborya erken atsaydi parayi tutabilirdi kupon. Dedik cok verexek diye. Suatim da dyor max 500 shdhshzh
tabak boş çatal beklıyoHalil sus ve tabağına odaklan kardeşim
0 0 ama ev leş takımTurgutlu U19 maçı kaç kaç şu an betxo 0-0 gösteriyor ama 4.5 üst oranı 1.20
Şimdi de duş aldim aman allahimKanka ben partı tutmuyorum kahvaltı yaşam gereksımını ama buzdolabı bır tık lüks geldı
Ev iy bi gol oynadım 1.20Ftn0 0 ama ev leş takım
çöpe atmıssın bol şansEv iy bi gol oynadım 1.20Ftn
Ben at yarisina para yatirmam namusumla ceyrek üstten yatarim150 sen 150 @butragueno at yarışı yüzünden borçlusunuz
Şampuan lüksŞimdi de duş aldim aman allahim
Sorun yok bilgeye bonus yükle diyorsun yüklüyoçöpe atmıssın bol şans
Biz namussuz muyuz suatim awsjsjsjsBen at yarisina para yatirmam namusumla ceyrek üstten yatarim
anca promo yatırım mail atıyoSorun yok bilgeye bonus yükle diyorsun yüklüyo
15.dk 2 0atam adeielide united genç west torrent maçı var dk 3 iy 1.5 bankoyum diyor
Kulak çöpüyle kulağınıda temizlediysen şimdi şuracıkta düşüp bayılırım dost allah daha çok versinŞimdi de duş aldim aman allahim
Sıfır şakaanca promo yatırım mail atıyo