- 18,515
- 16,838
- 113
Evet 😅işi bilen adamsin gerçekten gidip 2 kere dede mi aldın egecim 😂
Evet 😅işi bilen adamsin gerçekten gidip 2 kere dede mi aldın egecim 😂
Siz slota devam edin 50k verip 20klık maks alırsınız aw bari pragmatik oynamayın başka sağlayıcı oynauın la2 kere dede aldık birisi 7₺ birisi 9₺ ödedi 😅
Allahını seversen kim bildirdi dost
50 verio 20 alsak gene iyiSiz slota devam edin 50k verip 20klık maks alırsınız aw bari pragmatik oynamayın başka sağlayıcı oynauın la
Gaddara halı yıkatan hayat bize ne yapmaz miskin miskin ağladıkHalıları yıkarken hüngür hüngür ağladım
Senin parayı çevireyim biraz daha yavaşAllahını seversen kim bildirdi dost
Onu ortaya at taşlayalım hemen
Hakanı da etiketleseydin ya reis bunu görüp gelirse artık cidden şüphelenirimhakanım kod tuttur kod 50 tl
CANLICI50
Parayı yaksaydin daha az üzülürdüm 😂Evet 😅
Hahah yapar o serefsiz.kimin parasiymis bsna sorsalar asla ona para atmayin derdim her konuya yaziyordum.sahtekarlarin feristahi o adi.milletin parasini calmis bide karaktersiz.bide sen o adam icin geri gelsin diyosunGecen hafta geldi abi başka hesapla oda ban. Dagitim icin verilen paraya kaymış dedi başkan
Ekli dosyayı görüntüle 774663
Dağıtım yapacak kasa yok normalde bunu dağıtım için almıştım bugün düşük atcam 3-4 kişiye o yüzden k. Bakmayın artık
La qbi bu konuda gunde 50 defa makarasi dojuyor bende makarasina diyorum geri donusu olmayan bir yolculukta ferdiHahah yapar o serefsiz.kimin parasiymis bsna sorsalar asla ona para atmayin derdim her konuya yaziyordum.sahtekarlarin feristahi o adi.milletin parasini calmis bide karaktersiz.bide sen o adam icin geri gelsin diyosun
Hangi parayla ooooo2 kere dede aldık birisi 7₺ birisi 9₺ ödedi 😅
Kahvaltısını yaptı keyfı yerindeHangi parayla ooooo
Kardeşim kupona 2.5 bastım 4500 aldım 1750 dağıttım siz 200er ben 250₺ kazanmış oldum o kupon dan daha napim küçümsemeyin 🤣100 adet 2 tl den dede çeviriyorum bakalım ne çıkıcak 😀 @Mrlbra
250 ye almanyaya ofsayt oynar aksama 4000 olurdum ah ulan hayatKardeşim kupona 2.5 bastım 4500 aldım 1750 dağıttım siz 200er ben 250₺ kazanmış oldum o kupon dan daha napim küçümsemeyin 🤣