Kesin kayıp olurşmdi bir rol açılır ben sen ahmet maymun isgal ederiz orayı üzülme
Kesin kayıp olurşmdi bir rol açılır ben sen ahmet maymun isgal ederiz orayı üzülme
Kardeşim 7+2 kişi 9 la çarpınca düşün birdeWasil yanlışlıkla bankanın kestiği işlem ücretini göndermiş olabilir mi bana 😅
15li ancaDur bakalım bıldırım gelsın bankadan inşallah 30 lü yumurta alacak bşeydır
Tebrikler ✋Ekli dosyayı görüntüle 774663
Dağıtım yapacak kasa yok normalde bunu dağıtım için almıştım bugün düşük atcam 3-4 kişiye o yüzden k. Bakmayın artık
Laf etme dedin diye ettimKardeşim 7+2 kişi 9 la çarpınca düşün birde
Küfür ederim dedim diye dedin ddemi küfür edeyim ban yiyeyim diyeLaf etme dedin diye ettim
Yeter la kadro genıs 2 kısıye olsa bıde öle dusun15li anca
Banmi yedi?Ferdi kardesim geri gelsin imza topluyorum forumda ama daha imza veren olmadı 🤣🤣
Wp üzerinden et, savcılığa giderim dava istiyordun sabahKüfür ederim dedim diye dedin ddemi küfür edeyim ban yiyeyim diye
Konuda yasak reisBeyler gördüğünüz gibi dağıtım yasak daha yok 🤣
Evet suresiz abiBanmi yedi?
İban kankaArkadaşlar kumarda yedim gece atıcam
Sebep ne kufurmu dolandiricilikmi maddi talepmi uyeler arasi tartismami?banlanan 15. Hesabi oldu o 16. Ile gelir.neyse bi 10 15 gun gelemez forum bi sahtekardan 15 gun olsada kurtulmus iyi olmus hayati yalan dolan sahtekarlik dolandiricilik onunEvet suresiz abi
Gecen hafta geldi abi başka hesapla oda ban. Dagitim icin verilen paraya kaymış dedi başkanSebep ne kufurmu dolandiricilikmi maddi talepmi uyeler arasi tartismami?banlanan 15. Hesabi oldu o 16. Ile gelir.neyse bi 10 15 gun gelemez forum bi sahtekardan 15 gun olsada kurtulmus iyi olmus hayati yalan dolan sahtekarlik dolandiricilik onun
Liste yasak dost
En sondan okuyarak geliyoruz kardeşim bekletcem az 😄
işi bilen adamsin gerçekten gidip 2 kere dede mi aldın egecim 😂2 kere dede aldık birisi 7₺ birisi 9₺ ödedi 😅