- 103,078
- 58,224
- 113
3 4 kisi ile niye ugrasiyon bro hepsini bana at kurtul 🤣Ekli dosyayı görüntüle 774663
Dağıtım yapacak kasa yok normalde bunu dağıtım için almıştım bugün düşük atcam 3-4 kişiye o yüzden k. Bakmayın artık
3 4 kisi ile niye ugrasiyon bro hepsini bana at kurtul 🤣Ekli dosyayı görüntüle 774663
Dağıtım yapacak kasa yok normalde bunu dağıtım için almıştım bugün düşük atcam 3-4 kişiye o yüzden k. Bakmayın artık
Yoo işler biraz zorlaşsın diye payfix atcazTamam iban atsınlar
Sende bana at ben sana 500 fazladan atcam onuda 250-250 gelirse çekiliş var çıkanlara atarsınTamam iban atsınlar
Way hamminambiz yokuz geceden beri takip ediyoz istifa ediyorum@wasil @JoeQuanqa var birde onu unuttım 6 kişi olacak ama miktar az bu sefer laf edene söverim
Kaşar burnumdan çıktı gülerkneSende bana at ben sana 500 fazladan atcam onuda 250-250 gelirse çekiliş var çıkanlara atarsın
GönderdimSende bana at ben sana 500 fazladan atcam onuda 250-250 gelirse çekiliş var çıkanlara atarsın
Anlamadı kesınSende bana at ben sana 500 fazladan atcam onuda 250-250 gelirse çekiliş var çıkanlara atarsın
Bize gene sapı düştü 🥺Sende bana at ben sana 500 fazladan atcam onuda 250-250 gelirse çekiliş var çıkanlara atarsın
🧐 🧐@wasil sen iban at ben sana atayım sen 4 kişiye at senle birlikte 5 kişi olsun
@egehandro
@Metings1905
@Valenciennes
@Barrios
çekilişte 2 mizin cıkması lazımdı karma böyle söylemistiBize gene sapı düştü 🥺
Çıkmıyorçekilişte 2 mizin cıkması lazımdı karma böyle söylemisti
Açıklayabilirız reıs
Lan neden anlamayayımAnlamadı kesın
Halıları yıkarken hüngür hüngür ağladım@wasil sen iban at ben sana atayım sen 4 kişiye at senle birlikte 5 kişi olsun
@egehandro
@Metings1905
@Valenciennes
@Barrios
Masum bir listeydi affet
Reis mrlbra susturur musun konudan 2 gün falan 😅
Aman tanrım yakalandık basıldık
Lıstedekıler masum degıl sorun oMasum bir listeydi affet