- 22,435
- 23,079
- 113
TebriklerEkli dosyayı görüntüle 774663
Dağıtım yapacak kasa yok normalde bunu dağıtım için almıştım bugün düşük atcam 3-4 kişiye o yüzden k. Bakmayın artık
Tebrikler reisEkli dosyayı görüntüle 774663
Dağıtım yapacak kasa yok normalde bunu dağıtım için almıştım bugün düşük atcam 3-4 kişiye o yüzden k. Bakmayın artık
Saol kankamEkli dosyayı görüntüle 774663
Kesene bereketEkli dosyayı görüntüle 774663
tebrikler atamEkli dosyayı görüntüle 774663
Kesene bereket ağabeyEkli dosyayı görüntüle 774663
Tamam kanka@wasil sen iban at ben sana atayım sen 4 kişiye at senle birlikte 5 kişi olsun
@egehandro
@Metings1905
@Valenciennes
@Barrios
Tebrikler dostEkli dosyayı görüntüle 774663
Dağıtım yapacak kişi kusura bakma diyor kusurmEkli dosyayı görüntüle 774663
Bizimki gene ertelendi@wasil sen iban at ben sana atayım sen 4 kişiye at senle birlikte 5 kişi olsun
@egehandro
@Metings1905
@Valenciennes
@Barrios
Keyifli bi bildirim geldi kaşar ekmek yiyordum bilseydim bekler hindi füme de alır gelirdim@wasil sen iban at ben sana atayım sen 4 kişiye at senle birlikte 5 kişi olsun
@egehandro
@Metings1905
@Valenciennes
@Barrios
Tamam kanka
Zaitzeww de tebrikler yazmış onuda dahil edeyim mi@wasil sen iban at ben sana atayım sen 4 kişiye at senle birlikte 5 kişi olsun
@egehandro
@Metings1905
@Valenciennes
@Barrios
Hüzünlü ve mutlu duygusalTm mutlu mutlu ya geçebiliriz
Bildirdim ben onu multi düyeZaitzeww de tebrikler yazmış onuda dahil edeyim mi![]()
@wasil @JoeQuanqa var birde onu unuttım 6 kişi olacak ama miktar az bu sefer laf edene söverim@wasil sen iban at ben sana atayım sen 4 kişiye at senle birlikte 5 kişi olsun
@egehandro
@Metings1905
@Valenciennes
@Barrios
Kimin multisi oBildirdim ben onu multi düye
Tamam iban atsınlar@wasil @JoeQuanqa var birde onu unuttım 6 kişi olacak ama miktar az bu sefer laf edene söverim
Laf@wasil @JoeQuanqa var birde onu unuttım 6 kişi olacak ama miktar az bu sefer laf edene söverim