- 37,171
- 37,388
- 113
Trabzonda abdulkadir ömürü oynatsın Hala 19 yaşındaydı sanırım o çocukTrabzon-Barselona final maçında Yamal oynayacakmış 😅
Trabzonda abdulkadir ömürü oynatsın Hala 19 yaşındaydı sanırım o çocukTrabzon-Barselona final maçında Yamal oynayacakmış 😅
Benım hıc yatırım yok ondan sanırmBenim temsilci varmiş bu sitede ona yazım yazıklar olsun size diye bu ssi atcaö
Mmbappe de dep 22 yaşındaTrabzonda abdulkadir ömürü oynatsın Hala 19 yaşındaydı sanırım o çocuk
İlk çekimi yaparsan 250₺ direkt çekilebilir bakiye ekliyor çekimden sonra ben 166₺ çekmiştim 250₺ tekrar eklediler çekin dediler 🤣Benım hıc yatırım yok ondan sanırm
Yatırımın 5 katı cekım 1 katı cevrım her alandaİlk çekimi yaparsan 250₺ direkt çekilebilir bakiye ekliyor çekimden sonra ben 166₺ çekmiştim 250₺ tekrar eklediler çekin dediler 🤣
Ömür’ü city istemiş illede trabzon demiş trabzonda kalmış kariyer beMmbappe de dep 22 yaşında
5 kat dediği Min mu maks moYatırımın 5 katı cekım 1 katı cevrım her alanda
Bu gerçek bu aradaÖmür’ü city istemiş illede trabzon demiş trabzonda kalmış kariyer be
Max yatırımın 5 katı cekim cevrınde ana para ve bonus buy kazanıncının 1 katı5 kat dediği Min mu maks mo
Başkan satmamıs 25 e essekBu gerçek bu arada
Kolay gelsin mülayimHanım halı yıkayacak ona yardım edecem ibanim hepinizde var size güveniyorum
Aynen 50 mi ne istemiş yıl bilmem kaçBaşkan satmamıs 25 e essek
Kariyeri çok iyi yere gitti ondan sonraAynen 50 mi ne istemiş yıl bilmem kaç
5 kat çok az lan 1k atsam 2k yı 2 orana bassam zaten 5 ediyorMax yatırımın 5 katı cekim cevrınde ana para ve bonus buy kazanıncının 1 katı
Cevrım 1 katı ondan düşük tutmuşlar5 kat çok az lan 1k atsam 2k yı 2 orana bassam zaten 5 ediyor
Sonra 1 k bana atarsın bende 8 hesap var 40k temiz5 kat çok az lan 1k atsam 2k yı 2 orana bassam zaten 5 ediyor
Çoklu hesap ban sebebıSonra 1 k bana atarsın bende 8 hesap var 40k temiz
Çoklu değilki aile fertleriÇoklu hesap ban sebebı