- 22,450
- 23,112
- 113
Bu var açık bu gelirse ana parayı kurtarmasa da%80ini geri almış olcamArka planda @Curcuna koopuyormus
Ekli dosyalar
-
116.8 KB Görüntüleme: 13
Bu var açık bu gelirse ana parayı kurtarmasa da%80ini geri almış olcamArka planda @Curcuna koopuyormus
Kardeşim marlboro kaybedip tütün içilmiyor boğaz yakıyorTamam kazanmışsın iste beyaz üstte neyse zarara girme de kasa azalır artar yav
45 çıkmaz heraldeBu var açık bu gelirse ana parayı kurtarmasa da%80ini geri almış olcam
Mecnun getir götürünü yapar valla Cumali ağabey![]()
Ah be cumali ağabey
Bilmiyorum artık ilk per oynadım ben bayaa durdu ben attıktan sonra genelde iyi başlayıp sonradan kesiliyor bunlar45 çıkmaz heralde
Çeyrek 44.5 oran 4.80Bilmiyorum artık ilk per oynadım ben bayaa durdu ben attıktan sonra genelde iyi başlayıp sonradan kesiliyor bunlar
Ben en iyisi 50-60 kasa yaparsam bir tane o siteden hesap açam çaprazta iş görür 🤣Çeyrek 44.5 oran 4.80
Hadi bakalım inşallah toparlarKardeşim marlboro kaybedip tütün içilmiyor boğaz yakıyor
Vardır sendr 1xbetBen en iyisi 50-60 kasa yaparsam bir tane o siteden hesap açam çaprazta iş görür 🤣
Umarım gelir. Sana 2 maç verecem ne dert ne tasa kalacak bugünBilmiyorum artık ilk per oynadım ben bayaa durdu ben attıktan sonra genelde iyi başlayıp sonradan kesiliyor bunlar
Kafayı yersin ama dururlar20 sayı attılar bile hızlandılar
Baskette hergün şov yapıyoruz kardeşim yeterki açık kuponu buraya atmayımSuat görmesin baskette şov yaptığını
Bu gelir ya sakin olun sayı atmayız molası geldiBaskette hergün şov yapıyoruz kardeşim yeterki açık kuponu buraya atmayım
E-kitap satılır