Bende hissetmedim benim arkadaş büyükçekmecede bi bakkalda durmuş bişwyker almak için orda yakalanmış raftakiler düşmüşH İ S S E T M E D İ K
Bende hissetmedim benim arkadaş büyükçekmecede bi bakkalda durmuş bişwyker almak için orda yakalanmış raftakiler düşmüşH İ S S E T M E D İ K
4.3Bende hissetmedim benim arkadaş büyükçekmecede bi bakkalda durmuş bişwyker almak için orda yakalanmış raftakiler düşmüş
Bu bazı mallar var biri deprem bitti diyor öteki var diyor bu ne şizofrne bi ülke ulan hiçbirşeyde bi taraf yok herşeyde 2 taraf
Kımse bılemez bıtıp bitmediğini sallıyolarBu bazı mallar var biri deprem bitti diyor öteki var diyor bu ne şizofrne bi ülke ulan hiçbirşeyde bi taraf yok herşeyde 2 taraf
Ya orası öylede Bi Japon lazım bu ülkenin deprem uzmanılığınaKımse bılemez bıtıp bitmediğini sallıyolar
Basliyoruz apoBol şans
Ortak mıyız apoBasliyoruz apo
Ikk ayaktan yattik shshshahshshsOrtak mıyız apo
Nickinin baş harfi M dimiİnsanların nankörlüğu karşısında dehşete düşüyorum. Şimdiye kadar 10k ödül arttığım adam aktif olduğu halde dm ye cevap vermiyor. Allah ıslah etsin. İnsan düşmeye görsün
geçmis olsun ırkdaşım hemcinsimIkk ayaktan yattik shshshahshshs
Malesef nasıl da bildin hemenNickinin baş harfi M dimi![]()
PuahhahahhaIkk ayaktan yattik shshshahshshs
Biz her şeyi biliriz kardeşMalesef nasıl da bildin hemen
Bı kaç gün sonra rolüme gelir, bak nasıl postaliyorum onuBiz her şeyi biliriz kardeş
Acıma kimseye şamarlaBı kaç gün sonra rolüme gelir, bak nasıl postaliyorum onu
zınk mı suvat@Mrlbra umarim almissindir+7
Bjk macina yuklu aliyor hep +7 easy al dedik ben alamadim agliyomzınk mı suvat