Alırken girebildim bir daha da giremedim200 bnus 2000 cvrim pragmtc 1000 mals cekim
Alırken girebildim bir daha da giremedim200 bnus 2000 cvrim pragmtc 1000 mals cekim
Ben de yatırım yapmam daha zaten çöp betco bi yararıda yok yılda bi kod verdi site yalan olduŞimdi açıldı oe sitesi bu seferde kod bitmiş bidaha buraya yatırım yapıp oynarsam oçum
Gerek yok aga rezillik bi kodun peşinde koşturuyor ödemeleri hızlı diye oynuyordum şu rezilliği soğuttu kendindenBen de yatırım yapmam daha zaten çöp betco bi yararıda yok yılda bi kod verdi site yalan oldu
Kötü bi durum birazdan kriz gelirUlan gündüz sigara almadık akşam bakkala yazdiririz diye elde ki paradan da olduk. Bakkalda kapatmış cinnet geçirecem sigarasız
Sorma beni çok sarsıyor sigarasızlikKötü bi durum birazdan kriz gelir
Öyle kanka bendede bazen mesela paket sallanıyor içinde 6-7 tane var tribe giriyorumSorma beni çok sarsıyor sigarasızlik
A4 kağıda kuru çayı sarıyosun dayı hafiften ufak ufak çekiyosunUlan gündüz sigara almadık akşam bakkala yazdiririz diye elde ki paradan da olduk. Bakkalda kapatmış cinnet geçirecem sigarasız
Aynen valla azaldıkça pakette stres başlıyorÖyle kanka bendede bazen mesela paket sallanıyor içinde 6-7 tane var tribe giriyorum
Yok Ağa yok o olmuyor denendi vakti zamanındaA4 kağıda kuru çayı sarıyosun dayı hafiften ufak ufak çekiyosun
Olur olur sıkı sar hafif nemlendir wkdjjdYok Ağa yok o olmuyor denendi vakti zamanında
Puhahaha gece gece deney yaptırma banaOlur olur sıkı sar hafif nemlendir wkdjjd
H İ S S E T M E D İ KDeprem oldu gene 4.5 felan heralde
Olum ne işler ya dkskjfPuhahaha gece gece deney yaptırma bana