- 22,435
- 23,079
- 113
Kardeşim biz sarhoş olmayız cuta mı sandın bizi roll diyip 3 gün kaybolalımIcmis mi la bu
Kardeşim biz sarhoş olmayız cuta mı sandın bizi roll diyip 3 gün kaybolalımIcmis mi la bu
Tanimiyorum ama üzüldüm.Ferdi adriyatik denizinde tekneden düşerek köpek balıklarının tacizine uğramış
Ne arıyor ordaFerdi adriyatik denizinde tekneden düşerek köpek balıklarının tacizine uğramış
Neden hatirlatiyorsun onu banaKardeşim biz sarhoş olmayız cuta mı sandın bizi roll diyip 3 gün kaybolalım
UrganNe arıyor orda
PuajajajajNeden hatirlatiyorsun onu bana
Neyse beyler ferdi foruma giriş yapmış istihbarat aldık olay yerine suvatımı yolladım teke tek atıp indirp gelecekKardeşim biz sarhoş olmayız cuta mı sandın bizi roll diyip 3 gün kaybolalım
250Ne arıyor orda
Pazar gecesinden önce imkânsızNeyse beyler ferdi foruma giriş yapmış istihbarat aldık olay yerine suvatımı yolladım teke tek atıp indirp gelecek
Ferdi bu bi bakmışssın calypo nun hesabında acayip bişey baş edemezler ferdiylePazar gecesinden önce imkânsız
Hahhshzhhshafusjcuxhshzb terim tren vagonunu inletti
DostumFerdi bu bi bakmışssın calypo nun hesabında acayip bişey baş edemezler ferdiyle
Evet beyler ferdi burda sessizlikDostum
La sen çekilişle 100 atarsın 300 ne alakaPazar gecesinden önce imkânsız
OdemezBu arada beyler jackpot düştü la ilk defa ama 26k ödermi bu altaybet mi ne 170tl vardı onla
OlamazMetin ferdiymiş aslında
Sapsap drvlp aslında puhahahMetin ferdiymiş aslında
Bakalım cekim verdim 26378tlOdemez