- 18,515
- 16,838
- 113
7 sayfa sonra 1K alır geçerimBu hainlesmemis olduğunu göstermez 😅
7 sayfa sonra 1K alır geçerimBu hainlesmemis olduğunu göstermez 😅
Türkiye’de tek Egehan Köksal benim laSende multi açacak TC yok bir tek Seyit açabilir ondan ona verdim 😀
Olum multi derken başkansının üstüne yaTürkiye’de tek Egehan Köksal benim la
Dumanını tüttürelim gaddarDumanbete üye olmayan yoktur ama varsa eğer 1k cekimli davet linki var
Kardeşim enparadan yaz burada gözükmüyor mesajlarınOlum multi derken başkansının üstüne ya
Senin gibi bir çar başka olamaz zaten puajajaTürkiye’de tek Egehan Köksal benim la
Sansa bak afsınlıyım kayserı de nerdesınBende Kayseri neresinde Kayseri'nin Göksunlu musun
Sana en paradan yazmam için beni wpden engellemen gerekiyor ama 1₺ ile yazıyorum puajajKardeşim enparadan yaz burada gözükmüyor mesajların
Seyitin her sitede 3 hesap var puahhaOlum multi derken başkansının üstüne ya
MelikgaziSansa bak afsınlıyım kayserı de nerdesın
Yedim içtim ve halen muhabbet ediyomEge yemedin içmedin halen muhabbet mi edıyon![]()
Biliyorum puajaja ondan ona ver dedim bende pujajaSeyitin her sitede 3 hesap var puahha
8 ı atması için bi sebep yokki200 lira nasip olmuyo 7-0 bitti kahpeEkli dosyayı görüntüle 773581
Daha kaç atsın kardeşim200 lira nasip olmuyo 7-0 bitti kahpeEkli dosyayı görüntüle 773581
Freebette 7.5 alt almistim puahha ama yanina aldigim 3 üstte alt oldu puahha200 lira nasip olmuyo 7-0 bitti kahpeEkli dosyayı görüntüle 773581
Bir de bana dersiniz beyazDaha kaç atsın kardeşim
7 de kalması içinde sebep yok kanka ilk yarı sonu oynadık işte 15 dk boş geçti adiler8 ı atması için bi sebep yokki