- 22,435
- 23,079
- 113
Aynen herkes kayboldu beyaz artık herkese sırayla atcam zaten 😀Attiktan sonra oluşan sessizlik ve 30 dk sürdü puahha
Aynen herkes kayboldu beyaz artık herkese sırayla atcam zaten 😀Attiktan sonra oluşan sessizlik ve 30 dk sürdü puahha
Sizin için dediö ben zaten 😀Niye cyber yok mu
Kesinlikle 😀Atam acemiler şuan kaybetmese siteler akşam nasıl ödeyecek paramızı o yüzden çarkın dönmesi için iyi bir yandan
Var sen ver awLa TC doğrulama istiyor nereye yediriyor varsa elinde data o ayri
Ben burdaydimAynen herkes kayboldu beyaz artık herkese sırayla atcam zaten 😀
Numaraya 500₺ alırım keşVar sen ver aw
@Başkan a yaz kardeşim ama neden bana sordun koca forumda 38 ne alaka kayserili misinKardeşim bıse soracaktım bende 820 elmas vardı elmas bozdur dedim elmaslar gitti karsılıgında nerden ne zaman ne gelecek hıc bı bilgim yok
Seyitte oda var 😀Numaraya 500₺ alırım keş
Gümledim@Başkan a yaz kardeşim ama neden bana sordun koca forumda 38 ne alaka kayserili misin
Sen iyice hainlestin 😅Seyitte oda var 😀
Kendime almadım ki olum 😀Sen iyice hainlestin 😅
Valla muhabbete gordum baya tecrübelisin gıbı geldi mesaj sayısından anladım bunu)) evet Kayseri de yasıom ama k. Maraslıyım@Başkan a yaz kardeşim ama neden bana sordun koca forumda 38 ne alaka kayserili misin
Bende Kayseri neresinde Kayseri'nin Göksunlu musunValla muhabbete gordum baya tecrübelisin gıbı geldi mesaj sayısından anladım bunu)) evet Kayseri de yasıom ama k. Maraslıyım
Bu hainlesmemis olduğunu göstermez 😅Kendime almadım ki olum 😀
Sende multi açacak TC yok bir tek Seyit açabilir ondan ona verdim 😀Bu hainlesmemis olduğunu göstermez 😅