- 80,244
- 53,079
- 113
Nba supriz aldim gerisini brezilya kadinlarda yedik bilemedinHain suvat nba da zaten lose olmuştur lose olmadan uyumama özelliği var onun
Nba supriz aldim gerisini brezilya kadinlarda yedik bilemedinHain suvat nba da zaten lose olmuştur lose olmadan uyumama özelliği var onun
Bende onu diyorum ya everylrrde 5lik unutan varsa transfer etsin diye 😂At bakalım 5 lirada alalım bin liramızı dost
Yani butra suvatsa valecinnas suvatioski miBen butranın 7 senelik yan hesabıyım
Rollinglerde iki kişi seçilecekse biri hep ben olmuşumdur
Her halikarda kasa gene kazandı sekmezzNba supriz aldim gerisini brezilya kadinlarda yedik bilemedin
Cok istekli takip ediyodun yoksa secmezdim puahhahahaBen butranın 7 senelik yan hesabıyım
Rollinglerde iki kişi seçilecekse biri hep ben olmuşumdur
Bugun bir roll dhaa kazandik o roll basarili oldu diye puahhahHer halikarda kasa gene kazandı sekmezz
Yahu kötü bişey yapmamışsınNba supriz aldim gerisini brezilya kadinlarda yedik bilemedin
Suvatım şunu izle valla gülmeyim dedim de ulan zaten dışardasınBugun bir roll dhaa kazandik o roll basarili oldu diye puahhah
Yayını vardir diye aldim yokmuş üzdüYahu kötü bişey yapmamışsın
Brezilyalı hatunlarla yemeyeceksinde kimle yiyeceksin suatım doğru olanı yapmışsın
Koca kıçlı melez ablalara selam olsun
Bi yandan da ağlıyordum tabi onu görmeniz mumkun degıl tüm duyguları yaşadık o konudaCok istekli takip ediyodun yoksa secmezdim puahhahaha
KimAdama bak roll parasını almış roll açmamış dün bütün gün forumdaydi bide boylelerini bi dakika tutmayacaksin
@Tunca54 ü sahneye bekliyoruzAdama bak roll parasını almış roll açmamış dün bütün gün forumdaydi bide boylelerini bi dakika tutmayacaksin
Tunca54
Puahha olur la akil duruyor o zmanlarda bazen ben sakin kalmistim maraş depreminde bayaSuvatım şunu izle valla gülmeyim dedim de ulan zaten dışardasın
![]()
Memur Haberleri on Instagram
1,384 likes, 57 comments - memur_haberleri on April 23, 2025www.instagram.com
Konu acmisti roll yapmadi miAdama bak roll parasını almış roll açmamış dün bütün gün forumdaydi bide boylelerini bi dakika tutmayacaksin
Adam kendini dışardayken dışarı attı çıldırmalık video 😄Suvatım şunu izle valla gülmeyim dedim de ulan zaten dışardasın
![]()
Memur Haberleri on Instagram
1,384 likes, 57 comments - memur_haberleri on April 23, 2025www.instagram.com
Yapmamış kral kupon yok millet sormuşKonu acmisti roll yapmadi mi
Ben elması yoksaydım hala atıyorForuma her yeni gün girişte dm geliyor elmaslars dair her gün fake yiyiom biri dm mi attı diye beyaz