- 22,435
- 23,079
- 113
GünaydınGünaydın kızlar
GünaydınGünaydın kızlar
Kim nerde karda hocam 😀Sen yüklü yatiriyon muhtemelen zarardasin cok kullandigin siteyse ondandir
Harbi bak şüphelerim olustu site sahibi sensin keisn puhahaAlışılmışlık var renk iyi güven var seviyorum ya kendi sitem gibi övüyorum ama puahah
Aynen ama bak hatirladim bu herkesi hemen no bonus yapiyoduKim nerde karda hocam 😀
Eskiden alternatifi çok yoktu kanka yapsada oynardık artık güvenli çok site var yaparsa oynamayoz keşke yapsa aslında en azından bonuslu sitelere şans vermiş olurumAynen ama bak hatirladim bu herkesi hemen no bonus yapiyodu
Butra beni seçti kardeşim bişeyden haberım yokken etiket bildirimi geldiSenden habersiz bendende habersiz hain valenciannas
Burdaki bonuslar iyi la %40 freebet %20 yqtirim bonusu baya iyimisEskiden alternatifi çok yoktu kanka yapsada oynardık artık güvenli çok site var yaparsa oynamayoz keşke yapsa aslında en azından bonuslu sitelere şans vermiş olurum
Harbi hiçbir rolden haberimiz olmuyor 😀Senden habersiz bendende habersiz hain valenciannas
%40 frebet limitli maks 100₺ kanka%25big frebet var o limitsiz 100k yatır 25k frebet alBurdaki bonuslar iyi la %40 freebet %20 yqtirim bonusu baya iyimis
Kardeşim yatırın Casiboma%40 frebet limitli maks 100₺ kanka%25big frebet var o limitsiz 100k yatır 25k frebet al
Puahahha la 100 lira ne ak puahha bu siteyi övme allah aşkina klasik siradan bir betco la%40 frebet limitli maks 100₺ kanka%25big frebet var o limitsiz 100k yatır 25k frebet al
Zaten ben en başından tahmin ettim hain mrlbraButra beni seçti kardeşim bişeyden haberım yokken etiket bildirimi geldi
At bakalım 5 lirada alalım bin liramızı dostSevilla & Club Brugge & Girona & Trabzonspor Kazanırlar (Normal Süre)
Muhtemel Kazanç: 1000 TRY
200.00
Guzel 200 oean açtı matbet
Hain suvat nba da zaten lose olmuştur lose olmadan uyumama özelliği var onunHarbi hiçbir rolden haberimiz olmuyor 😀
Sınırsız da var aq adamlar hem büyük yatırımcıyo düşünmüş hem büyük daha nePuahahha la 100 lira ne ak puahha bu siteyi övme allah aşkina klasik siradan bir betco la
Hergün lose oluyo birgün de köşe olsun be kardeşimHain suvat nba da zaten lose olmuştur lose olmadan uyumama özelliği var onun
Ben butranın 7 senelik yan hesabıyımZaten ben en başından tahmin ettim hain mrlbra
Köşeyi dönerse poposunun üstüne düşer acır sonraHergün lose oluyo birgün de köşe olsun be kardeşim