- 80,244
- 53,079
- 113
@Mrlbra bak bu ciddi olabilir puahhaO zamanlar bi taş devriydi bana whatsap dan dodo bey lütfen bizden oynamayın sizi önce no bonus yaptık vazgeçmediniz sonra limitledik artık bizde oynamauın diyen tek siteydi ağlıcam ben
@Mrlbra bak bu ciddi olabilir puahhaO zamanlar bi taş devriydi bana whatsap dan dodo bey lütfen bizden oynamayın sizi önce no bonus yaptık vazgeçmediniz sonra limitledik artık bizde oynamauın diyen tek siteydi ağlıcam ben
Alışılmışlık var renk iyi güven var seviyorum ya kendi sitem gibi övüyorum ama puahahAnaladim dedigim gibi bilmiyom la öyleyse iyi niyetliyse olurda misal holi ya da vbette onuda demeden öder zaten yani bonus almiyosan bir mantigi yok bence
Harbi la yazdılar whatsap dan şaka bi yana en şanslı olduğum siteydi tabi 3 senedir yatırım yok hem 0.83 limiti vwr hem no bonus napcan orayı artık@Mrlbra bak bu ciddi olabilir puahha
Kardeşim gene soktun bizi tribe ama çekim yapmış olmana sevindim2025. Sayfanın 4. Mesajı uğurlu mesaj
Ne tribine puahajah 2025. Sayfa 2 hafta sürerKardeşim gene soktun bizi tribe ama çekim yapmış olmana sevindim
Birazdan olur la delirmeNe tribine puahajah 2025. Sayfa 2 hafta sürer
Vallak kral 2 defs kazanc sagla bak hemen no bonus yapiyorlarNo bonus olmayı nasıl başaedın vur kaç mı yapıuonuz la 😀
33333.sayfa 3. Mesaj ugurluHer sayfa 20 mesaj, 500 mesaj sonra ulaşılır oraya
9 yıldır kazanç sağlıyorrum olmadım valla kankaVallak kral 2 defs kazanc sagla bak hemen no bonus yapiyorlar
GünaydınGünaydın beler
Günaydın ayolGünaydın kızlar
Sen yüklü yatiriyon muhtemelen zarardasin cok kullandigin siteyse ondandir9 yıldır kazanç sağlıyorrum olmadım valla kanka
Gunaydin hocamGünaydın kızlar