- 22,435
- 23,079
- 113
ÜzdüBi 10 gün foruma giriyordum ama yazmıyordum çokta detaylı bakmıyordum konulara vs bunalım isteksizlik hayattan bezme
ÜzdüBi 10 gün foruma giriyordum ama yazmıyordum çokta detaylı bakmıyordum konulara vs bunalım isteksizlik hayattan bezme
Şüphelenme dost tavuk parası dün halloldu 😁😁Kardeşim dün tavuk parası arayan adam bi anda günaydın yazıp 12K üstelik borsada olan bi parayla gelince şüpheleniyon
Gönderdin miŞüphelenme dost tavuk parası dün halloldu 😁😁
Herhangi bir adam değil bu rıdvan tam 6-7 senedir her yerde böyle bu sabah 6-21 günaydın akşam iyi geceler asla sıkılmaz 😀 arada bi rollere bol şans dilerKardeşim dün tavuk parası arayan adam bi anda günaydın yazıp 12K üstelik borsada olan bi parayla gelince şüpheleniyon
Emeklı sanırımHerhangi bir adam değil bu rıdvan tam 6-7 senedir her yerde böyle bu sabah 6-21 günaydın akşam iyi geceler asla sıkılmaz 😀 arada bi rollere bol şans diler
Bende diyorum bugun rıdvan niye günaydın demediKardeşim dün tavuk parası arayan adam bi anda günaydın yazıp 12K üstelik borsada olan bi parayla gelince şüpheleniyon
Dememiş miBende diyorum bugun rıdvan niye günaydın demedi
36 yaşında ne emeklisi dost daha yolun yarısındayimEmeklı sanırım
Senın yaşındayken walletın ıcınden geçiyordum 😀😀😀36 yaşında ne emeklisi dost daha yolun yarısındayim
Vallet kaç yaşında dostSenın yaşındayken walletın ıcınden geçiyordum 😀😀😀
Bu dostlarimiz beni bilmez dost ama bilenler de sağolsun hep iyi hatırlarHerhangi bir adam değil bu rıdvan tam 6-7 senedir her yerde böyle bu sabah 6-21 günaydın akşam iyi geceler asla sıkılmaz 😀 arada bi rollere bol şans diler
Ben 38 hallet 5Vallet kaç yaşında dost
Metin abim saygılar abiBen 38 hallet 5
Abıyı boşver şu doları çek bır sekılde lütfen puahahahMetin abim saygılar abi
Hayırlı işler kardeşimMetin abim saygılar abi
Sabahkı depremi hıssetın mıHayırlı işler kardeşim
Sen beni tanırsın dost lütfen hakkımda olumlu rapor verir misinHayırlı işler kardeşim
Sabahta mı olduSabahkı depremi hıssetın mı
Olumlu rapor 5$ ekstra yağlama, kusurları örtme, yeni özellik ekleme dahil ful pakat 15$ tamamsa başlıyorumSen beni tanırsın dost lütfen hakkımda olumlu rapor verir misin
Hee sabah 4.1Sabahta mı oldu
Gece filan