- 22,435
- 23,079
- 113
Kardeşim şu şifreni birine ver halletsin yalvaırroomTavuğu hallettik dost 1 2 saate midemiz de olur 😁😁
Kardeşim şu şifreni birine ver halletsin yalvaırroomTavuğu hallettik dost 1 2 saate midemiz de olur 😁😁
Canım portakalı pekin ördeği çekiyorTavuğu hallettik dost 1 2 saate midemiz de olur 😁😁
Şu mobıl bozum yapan kımdı meşhur 😀Kardeşim şu şifreni birine ver halletsin yalvaırroom
Yeni bi serüven başlıyor, trustta para yatırma kısmını gel trx seç adresi kopyala gönderŞimdi benim binancede 500 TL vardı onu trx dönüştürdüm dönüştürdüğümu trusta trx hesabıma atmam lazım ama nasıl 😁😁
Godfather fotosu vardı adını unuttum 😀Şu mobıl bozum yapan kımdı meşhur 😀
Bu sefer trustta al yazan yere tıklıcaksın trx secıp orda çıkan adresı kopyalayacsksınŞimdi benim binancede 500 TL vardı onu trx dönüştürdüm dönüştürdüğümu trusta trx hesabıma atmam lazım ama nasıl 😁😁
Ayın kaçıydı 5i filan mıSen yoktun o hafta neden
Şuan olsa çözmüştu bütün sıkıntıyıGodfather fotosu vardı adını unuttum 😀
Adresi kopyala gönder deme anlamıyor trx seç adresi kopyala binanceden para çekme de trx coini seç çekim adresine kopyaladığını yapıştır vs vs deYeni bi serüven başlıyor, trustta para yatırma kısmını gel trx seç adresi kopyala gönder
Kesin biri buna zekat gönderdiHayır madem bilmiyon niye bu kadar paran buralarda olm 😅
13-17 arasıAyın kaçıydı 5i filan mı
8i filansa bunalımdaydım
Djjdjdjdjsjjdd doğru ben yapabilir sandımAdresi kopyala gönder deme anlamıyor trx seç adresi kopyala binanceden para çekme de trx coini seç çekim adresine kopyaladığını yapıştır vs vs de
Bu dolandırıcı programı olmasın fake bakıye buda sımdı 500 atacak oda gıdecekAdresi kopyala gönder deme anlamıyor trx seç adresi kopyala binanceden para çekme de trx coini seç çekim adresine kopyaladığını yapıştır vs vs de
Trust wallet diyor ne dolandırıcısıBu dolandırıcı programı olmasın fake bakıye buda sımdı 500 atacak oda gıdecek
1 harfı degısıktır bilemezsin uygulama resmı atsana rıdvanTrust wallet diyor ne dolandırıcısı
Kardeşim dün tavuk parası arayan adam bi anda günaydın yazıp 12K üstelik borsada olan bi parayla gelince şüpheleniyonTrust wallet diyor ne dolandırıcısı
Bi 10 gün foruma giriyordum ama yazmıyordum çokta detaylı bakmıyordum konulara vs bunalım isteksizlik hayattan bezme13-17 arası