- 12,760
- 6,056
- 113
Hemde 150 ye karsilik 250 atti qwlan ferdimBugün bunuda gördük kıyamet yakın ferdiyi yakın
Hemde 150 ye karsilik 250 atti qwlan ferdimBugün bunuda gördük kıyamet yakın ferdiyi yakın
Özelden başkana 1vs1 teklifinde bulunmuş kroşe ban yemiş kalkamamışBaskani etiketler ban yer 1.01
Şımarmış hain o gün burada o gelmeden dedim ferdi 25k çekmiş diye @Mrlbra a dedim inanmadı hatta 😀Hemde 150 ye karsilik 250 atti qwlan ferdim
Para btsin gelcek oyle dediŞımarmış hain o gün burada o gelmeden dedim ferdi 25k çekmiş diye @Mrlbra a dedim inanmadı hatta 😀
Bana avans aldım dedi valla 😀Şımarmış hain o gün burada o gelmeden dedim ferdi 25k çekmiş diye @Mrlbra a dedim inanmadı hatta 😀
La dümen atıyor başka bi x yerde çekim paylaşını gördüm bi baktım 25k çekmiş hemen geldim yazdım avans çekip 10 kişye para mı atacak naptı otobandanmı aldı avansı 😀Bana avans aldım dedi valla 😀
O bi gelsin ben ona hesabını sorcam 😀La dümen atıyor başka bi x yerde çekim paylaşını gördüm bi baktım 25k çekmiş hemen geldim yazdım avans çekip 10 kişye para mı atacak naptı otobandanmı aldı avansı 😀
Bence şuan burda güle güle izliyor geber ferdiO bi gelsin ben ona hesabını sorcam 😀
Beni güle güle izleyeceğini zannetmiyorum 😀Bence şuan burda güle güle izliyor geber ferdi
HainLa dümen atıyor başka bi x yerde çekim paylaşını gördüm bi baktım 25k çekmiş hemen geldim yazdım avans çekip 10 kişye para mı atacak naptı otobandanmı aldı avansı 😀
Bu gece ferdi kendini şakasına tam iple asarken sandalye altından düşüp gerçek oluyormuş al sana hikayeBeni güle güle izleyeceğini zannetmiyorum 😀
Ferdim kendini banlattığında içim cız etti çökemedik o yazar diye başkan erken gafil avladı ferdimi
Ondan banlatmis işte puhahahFerdim kendini banlattığında içim cız etti çökemedik o yazar diye başkan erken gafil avladı ferdimi
Bencede baktı dm yanıyo söndürüyo tekrar yanıyo bunlar paramı yemeden ben kendimi asayım dedi harbi dedini yaptı bi şekilde kendini astıOndan banlatmis işte puhahah
Ferdinin bi cevabı var buna da buraya yazarsam ban yerim🤣La dümen atıyor başka bi x yerde çekim paylaşını gördüm bi baktım 25k çekmiş hemen geldim yazdım avans çekip 10 kişye para mı atacak naptı otobandanmı aldı avansı 😀
Ferdime söyle yazsınyeter de anlarFerdinin bi cevabı var buna da buraya yazarsam ban yerim🤣
Ferdiyi hadım edecem öyle de@Mrlbra ferdi sana diyor ki terbiyeli olsun