- 8,785
- 3,938
- 113
Ferdi narenciye sıkacağı ile kendini yaralamış Şişli Etfal hastanesinde yoğun bakımda dualarımızı eksik etmeyelim
Nasılsın kardesım iyimisin sen gerçekten doktormusunAs dostum hg
Ben gormedim bile mesaji puahha maksat kaos olsun diye yazdik oyleTamam selâm yok bundan sonra size
Selamsız bandosu sizi![]()
yok la ne doktoruNasılsın kardesım iyimisin sen gerçekten doktormusun
Bende görmedim zaten as yazdığım posta bakBen gormedim bile mesaji puahha maksat kaos olsun diye yazdik oyle
Ayakta ağlaReal iy 82 oturur ağlarım uğursuz freebet beyaz
Olur doktor ben kalbı temız senın her takıp ettıgım kponum helenım 2 0 doktorGroningen maçı iy 2.5 üst olur umarım
2 maç buldum siteye girip oynayım dedim askı ve gol 1.0
yok la ne doktoru
İlkokul 2 den terk ben
0 ım@DoktorX paran varsa holi ozeli kacirma arsenal madrid inter kazanir 10 oran maks 500
Lan sen yazmasan farkında değilimOlur doktor ben kalbı temız senın her takıp ettıgım kponum helenım 2 0 doktor
Maçlar bitince haber verseydin dost@DoktorX paran varsa holi ozeli kacirma arsenal madrid inter kazanir 10 oran maks 500
Doktor beni ödüllendirmek istermisin burdayım şuan guatemala ligi maçı versen gelir enerjım o detece 😄😄Lan sen yazmasan farkında değilim
Bildirim gelmiyor![]()
Ben burda dedim matbet 100 oran 10 tl ye 1000 gelıcek gbiMaçlar bitince haber verseydin dost
Basladi mi puaha biri ozel icin para istedi ordan gordumMaçlar bitince haber verseydin dost
Kasa bitikDoktor beni ödüllendirmek istermisin burdayım şuan guatemala ligi maçı versen gelir enerjım o detece 😄😄
Geldi bu sıgaranı yak
İnş dolar kasan verırken iyi yokken kötü mü diycez sana doktorrrrrKasa bitik![]()