- 18,515
- 16,838
- 113
Doğru 😅Buraya attık sayı iptal oldu harbi lanetli🤣
Doğru 😅Buraya attık sayı iptal oldu harbi lanetli🤣
Ulan 10 defadir uyuyon git artikNo güncel değil onlarda ya bakmıyom hic uyucam la harbi 2 saat hiç uyumadım
Tam ugucak gibi oluyom para kazanma ihtimali doğuyo ama bu sefer harbi gidiyomUlan 10 defadir uyuyon git artik
A.selam dost evde değilim giremiyorum konuya bugün pekValla böyle degıldi burası arkadan sessız mesajları okuyup admıne sıkayet ederkwn bile aelam alırlardı
Selam almak için tanımakmı gerekıyor yakışmadı sana beSeni tanimiyorum
Bosver bak keyfıne napcan buraya gırıp hep kumar kumar be agaA.selam dost evde değilim giremiyorum konuya bugün pek
Reis niye takıldın ki selam olayı zaten bu konunun içinde sabahtan beri beraberiz foruma her girdiğimizde yeniden mi baslıcaz beyaz 😅 takılma devam et alınma böyle şeylereSelam almak için tanımakmı gerekıyor yakışmadı sana be
Alınmyomkı kendimi trıne sokuyorum youtub grubundan cıkardılar gelır gıttı hahahahReis niye takıldın ki selam olayı zaten bu konunun içinde sabahtan beri beraberiz foruma her girdiğimizde yeniden mi baslıcaz beyaz 😅 takılma devam et alınma böyle şeylere
Evet tanimak gerekiyor iban atiyorum tanit bakalim puahhaSelam almak için tanımakmı gerekıyor yakışmadı sana be
Bu selam olayı da senden başladı bak 😅 sen sa yazıyorsun herkes bi sey gelecek diye as yazıyor 😅 neyse hadi çıktım forumdan
As dostumReis niye takıldın ki selam olayı zaten bu konunun içinde sabahtan beri beraberiz foruma her girdiğimizde yeniden mi baslıcaz beyaz 😅 takılma devam et alınma böyle şeylere
Kral para her zaman bulunur bize dost lazım tost değil gel ver bi yanak 😘Evet tanimak gerekiyor iban atiyorum tanit bakalim puahha
Sktr git artik kardeşimBu selam olayı da senden başladı bak 😅 sen sa yazıyorsun herkes bi sey gelecek diye as yazıyor 😅 neyse hadi çıktım forumdan
Tamam selâm yok bundan sonra sizeBu selam olayı da senden başladı bak 😅 sen sa yazıyorsun herkes bi sey gelecek diye as yazıyor 😅 neyse hadi çıktım forumdan
Maalesef menfaat odakli calisiyozKral para her zaman bulunur bize dost lazım tost değil gel ver bi yanak 😘
Gitmez o. 1 saattir ben gittim diyorSktr git artik kardeşim
As dostum hgKral para her zaman bulunur bize dost lazım tost değil gel ver bi yanak 😘