- 80,244
- 53,079
- 113
SapsapBurda 1k koparacak adam var mı eski mesajlara bakmak istemiyorum ona göre aktifliğimi koruyacağım
SapsapBurda 1k koparacak adam var mı eski mesajlara bakmak istemiyorum ona göre aktifliğimi koruyacağım
Tuylerım tıken tıken oldu seslı duysam keşke puuahahBen koparıp atcam kırmayacam meto
Yatmışız
GünaydınNeyse burdakı dostların gözünü para bürümüş selam da alan yok
La maç yarım saate başlıyorUlan sayı iptal oldu Allah belasını versin yattı🤣
Valla böyle degıldi burası arkadan sessız mesajları okuyup admıne sıkayet ederkwn bile aelam alırlardıGünaydın
Oha adam kuponu atmis gorselde gelmis sayi geri alinmis losers lanetiYatmışız
Sakın ol boşver Allah'a havale etValla böyle degıldi burası arkadan sessız mesajları okuyup admıne sıkayet ederkwn bile aelam alırlardı
Daha maç baslamamıs beyazOha adam kuponu atmis gorselde gelmis sayi geri alinmis losers laneti
Monaco 86 bitmisLa maç yarım saate başlıyor
86 bitti barca 3 lüğü iptal ettilerLa maç yarım saate başlıyor
Haaa ben reale odaklandım geçmiş olsunMonaco 86 bitmis
Skıntı yok reis bizi görmezden geleni umuraayacak degılımSakın ol boşver Allah'a havale et
Ben reale odaklanmıştım ya geçmiş olsun bro86 bitti barca 3 lüğü iptal ettiler
Evkazanda telegramlari takip ettin mi ordan vur almadiysanHaaa ben reale odaklandım geçmiş olsun
Seni tanimiyorumNeyse burdakı dostların gözünü para bürümüş selam da alan yok
No güncel değil onlarda ya bakmıyom hic uyucam la harbi 2 saat hiç uyumadımEvkazanda telegramlari takip ettin mi ordan vur almadiysan
Buraya attık sayı iptal oldu harbi lanetli🤣Ben reale odaklanmıştım ya geçmiş olsun bro