- 31,263
- 28,843
- 113
Terime yaz sana atacakmis deNe diyor bu alın başımdan şunu Ekli dosyayı görüntüle 773079
Terime yaz sana atacakmis deNe diyor bu alın başımdan şunu Ekli dosyayı görüntüle 773079
Bunların düşündüğü tek şey daha ne kadar fazla çalarızEvet öyle gerçekten ama başta kiler zamanında öyle bir algı yarattı ki hep afrikayı Suriye'yi örnek vererek sürekli bu şekilde baskılar yayınlae yapıldı çoğu kişi onlara bakarak şükrediyor bu yüzden bu haldeyiz batıya kafasını çeviren yok okunmuş hoşaf TÜBİTAK'ta 1. Seçildi aq
KesinlikleBunların düşündüğü tek şey daha ne kadar fazla çalarız
Umutlu olmana sevindim kanka ama şimdiye kadar niye degismedi bahsettigin kitlenin karsisindaki kitle yine daha buyuk maalesefAynen öyle ama çok değil bi 30-40 yıla burda da herşey farklı olacak yeni nesil herşeyi değiştirecek atamın emanet ettiği gençler geliyor sonunda
Şuan öyle 30 yıla yok olacak%90nıUmutlu olmana sevindim kanka ama şimdiye kadar niye degismedi bahsettigin kitlenin karsisindaki kitle yine daha buyuk maalesef
Ölüyo onlar yavaş yavaş 😅Umutlu olmana sevindim kanka ama şimdiye kadar niye degismedi bahsettigin kitlenin karsisindaki kitle yine daha buyuk maalesef
Eminim ki 30 yil oncede birileri boyle demistirÖlüyo onlar yavaş yavaş 😅
Yok onlarda genç mesela metin puhshaŞuan öyle 30 yıla yok olacak%90nı
Kdksksk hep böyle olacak herkes memnun olamaz ekonomi düzelsin yeterliEminim ki 30 yil oncede birileri boyle demistir![]()
Kesinlikle katiliyorum ama bahsettigin gibi yeni bir seçenek yoksa eğer değişim şartTürkiye de ne iktidardan ne mevcut muhalefetten bir bok olmaz. Buna emin olun. Hepsi aynı kim gelirse gelsin malı götürüyor. Bize yeni yepyeni siyasetçiler lazım
İktidarın hâli ortada muhalefetten örnek vereyim
Hani her fırsatta liyakat liyakat derler ya
Ulan s..n antenleri koca ülkeyi yönetsin diye aday gösterdiğiniz isimler seçimin ertesi günü işsiz kaldı
Ekmeleddin
Muharrem İnce
Kemal Kılıçdaroğlu
Madem bunları liyakata göre seçtiniz verin partiyi yönetsinler. Parti ülkeden daha büyük mü a...
Demek istediğim nedir biliyor musunuz
Mevcut siyasetçilerin %99 u çöp
Hepsi atar tutar kimsenin gerçek anlamda hizmet etmek gibi bir derdi yok
Kaç saatte ekşeniyo la bu ben denedim öyle duruyo djsj@butragueno bana 3 Ftn Try cüzdanında da 40fs eklemiş gates of ftn kontrol et
Ikiside yok la@butragueno bana 3 Ftn Try cüzdanında da 40fs eklemiş gates of ftn kontrol et
Allah allahIkiside yok la
Evi kötü vbete yatırasım var valla her gün ekliyorVbet bana gecen hafta ftn ekledi burda baskalarına 4 gün üst üste eklemıs eskıden banada 3 gunde 1 eklerdı yatırım azalttm eklemyor yatırımla slot oynamyosanz hele hıc beklemeyın
Uzun süre sonra çekim yapınca erkekler 🌈Cüzdanınıza para girişi oldu.