- 18,515
- 16,838
- 113
Valla bi ara Twitter açmayı düşündüm de babam cok aktif kullanıyoTwiterda basel mi ne şöyle bir şaka yapti diye fenomen oldu puahha forum mizah konusunda bambaşka
Valla bi ara Twitter açmayı düşündüm de babam cok aktif kullanıyoTwiterda basel mi ne şöyle bir şaka yapti diye fenomen oldu puahha forum mizah konusunda bambaşka
Söyle borcunu ödesinMavi yerden yazıp duruyor ege sen fterim yargılanacaksınız diye
Bu şaka değil eline geçirse zıplatacak gibi hocam 😂Twiterda basel mi ne şöyle bir şaka yapti diye fenomen oldu puahha forum mizah konusunda bambaşka
PuajajahahajajsjNe diyor bu alın başımdan şunu Ekli dosyayı görüntüle 773079
Engelle bana da dün sully yazdı engelledim tg 😅Ne diyor bu alın başımdan şunu Ekli dosyayı görüntüle 773079
Komik gibi geliyor yazdığıda deprem görmemiş belli bi yaşasa bakalım noluyor fay hattını içine alırTwiterda basel mi ne şöyle bir şaka yapti diye fenomen oldu puahha forum mizah konusunda bambaşka
Aynen şimdi hadi yikim yok şaka yapilabilir maraş depreminde bile öyle tipler vardi laKomik gibi geliyor yazdığıda deprem görmemiş belli bi yaşasa bakalım noluyor fay hattını içine alır
Mertcan o muydu la dünküEngelle bana da dün sully yazdı engelledim tg 😅
SanmamMertcan o muydu la dünkü
O değilde o vatandaşlarsan fahiş ücret alan gsm öperatörlerinde allah belasını versin, en ufak kriz anında çöküyor ama vatadadaşa döşemeye gelince en başta döşüyorlarAynen şimdi hadi yikim yok şaka yapilabilir maraş depreminde bile öyle tipler vardi la
Sanmam adamın maç tarzı bile çok farklı o olamazMertcan o muydu la dünkü
Analız desen varSanmam adamın maç tarzı bile çok farklı o olamaz
Maç analiz edemiyoruzAnalız desen var
Adam analızıMaç analiz edemiyoruz
Onlarinda ak zaten diyom ya vallaha ülkede tek dogru şey yok her şey çikar menfaatO değilde o vatandaşlarsan fahiş ücret alan gsm öperatörlerinde allah belasını versin, en ufak kriz anında çöküyor ama vatadadaşa döşemeye gelince en başta döşüyorlar
Dedikleri gibi bu ülkede yaşamak bence en zor şeyOnlarinda ak zaten diyom ya vallaha ülkede tek dogru şey yok her şey çikar menfaat
Evet öyle gerçekten ama başta kiler zamanında öyle bir algı yarattı ki hep afrikayı Suriye'yi örnek vererek sürekli bu şekilde baskılar yayınlae yapıldı çoğu kişi onlara bakarak şükrediyor bu yüzden bu haldeyiz batıya kafasını çeviren yok okunmuş hoşaf TÜBİTAK'ta 1. Seçildi aqDedikleri gibi bu ülkede yaşamak bence en zor şey
O kurum komedi zaten burda kabul edilmeyen projeler yurtdisinda el üstünde tutuluyor türk insani akilli becerikli ama işte yasadigimiz cografya herseye engelEvet öyle gerçekten ama başta kiler zamanında öyle bir algı yarattı ki hep afrikayı Suriye'yi örnek vererek sürekli bu şekilde baskılar yayınlae yapıldı çoğu kişi onlara bakarak şükrediyor bu yüzden bu haldeyiz batıya kafasını çeviren yok okunmuş hoşaf TÜBİTAK'ta 1. Seçildi aq
Aynen öyle ama çok değil bi 30-40 yıla burda da herşey farklı olacak yeni nesil herşeyi değiştirecek atamın emanet ettiği gençler geliyor sonundaO kurum komedi zaten burda kabul edilmeyen projeler yurtdisinda el üstünde tutuluyor türk insani akilli becerikli ama işte yasadigimiz cografya herseye engel