Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,244
53,079
113
En son ibrahim diye birisi doların 8 lira olaması için ülkenin içinden geçmeleri lazım demişti p geldi aklıma ğuajajah
Yok la deprem cok cok buyuk olmazsa zaten binalarin cogu dayaniyor eski bile olsa birde zaten marmara depreminden dolayi yonetmelik degisti ondan ssonraki binalar saglam ama tabiki istanbul bina yigini oldugundan yikim yine cok buyuk olur yardim gidemez asıl sorun bu zaten

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,588
22,475
113
Yok la deprem cok cok buyuk olmazsa zaten binalarin cogu dayaniyor eski bile olsa birde zaten marmara depreminden dolayi yonetmelik degisti ondan ssonraki binalar saglam ama tabiki istanbul bina yigini oldugundan yikim yine cok buyuk olur yardim gidemez asıl sorun bu zaten
7 ye kadar pek yıkım olmaz derinlik önemli bıde yüzeye yakınsa yıkım daha çok oluyor

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
Şu an uçak otobüs vs çalışmıyormuş bizim akrabalar var orada dayımlar almaya gitti, eğer yeterli araç olmazsa bende gidecem almaya yani ins devamı gelmez