He ya suvatım uyurken ölücektim az kaldı6.1 mi olmus la
He ya suvatım uyurken ölücektim az kaldı6.1 mi olmus la
Bu popo korkusuyla bu gece istanbullular olarak korka korka uyur büyük deprem yaklaştıÇok fena sallandık çok fena
Bu tür yikici olmayan sallanti iyi enerjiyi aliyor devaminda bisey olmaz insallahHe ya suvatım uyurken ölücektim az kaldı
İnşalllah kardo hayırlısı bakalım ölüceksekte kime kalmışBu tür yikici olmayan sallanti iyi enerjiyi aliyor devaminda bisey olmaz insallah
2 kardeşim 26.1 mi olmus la
6 şubat depreminde de önce böyle 5+6 defa küçük sarsmıştı sonra vurmuştu istanbulda umarim bi 200-300 yış sonra olur olacaksa illa anca hazırlanırBu tür yikici olmayan sallanti iyi enerjiyi aliyor devaminda bisey olmaz insallah
Alibeykoyde miydin dostÇok fena sallandık çok fena
Hazirlanmaz la bu ülke öyle bir ülke degil bin yil gecsin ayni olur6 şubat depreminde de önce böyle 5+6 defa küçük sarsmıştı sonra vurmuştu istanbulda umarim bi 200-300 yış sonra olur olacaksa illa anca hazırlanır
Şuanda kanka tam bu aylarda büyük deprem olacak denmişti bu ay ve önümüzdeki ay bak unutmuşum ben bile şimdi hatelıyorum yani ama olası bi istanbul depreminde cesedimizi bulamazlar o 11 ilde öyleyse bizde cesedimizi bulamazlar.Hazirlanmaz la bu ülke öyle bir ülke degil bin yil gecsin ayni olur
Aynen öyle valla işi gücü birakip sadece bununla ugrasmalari gerekirken saçma sapan işlerle ugraşiyorlar belki bu deprem sayesinde bir seyler olur ama sanmamŞuanda kanka tam bu aylarda büyük deprem olacak denmişti bu ay ve önümüzdeki ay bak unutmuşum ben bile şimdi hatelıyorum yani ama olası bi istanbul depreminde cesedimizi bulamazlar o 11 ilde öyleyse bizde cesedimizi bulamazlar.
Sıkıntılı valla kendimi 1 gram düşünmüyrumda işte bakacaz hayırlısıAynen öyle valla işi gücü birakip sadece bununla ugrasmalari gerekirken saçma sapan işlerle ugraşiyorlar belki bu deprem sayesinde bir seyler olur ama sanmam
Bugüne özel miBana sağlam bir siteden 2500-2500 tek kat cevrimli bonus teklifi geldi değerlendirmek isteyen varsa bilgisi olsun
MalesefBugüne özel mi
İş çıkışı olur belki şimdi değildeMalesef
Para yok diye detayını da sormadım sadece 1 kat cevrimli biliyorumBugüne özel mi
Ciddi manada 10m üstü insan ölür öyle bir depremde ve 10-15 yolda eski haline getirilemez artık en kazlarSıkıntılı valla kendimi 1 gram düşünmüyrumda işte bakacaz hayırlısı
SorsanaPara yok diye detayını da sormadım sadece 1 kat cevrimli biliyorum