Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Ula şu depremde bile hatlar gitmiş anlık kısa süreli olsada çekmemiş telefonlar büyük Marmara depreminde ne olacak acaba şerefsiz bu operatörler yıl kaç olmuş hiç mi buna çalışma yapılmıyor 80lerdeki gibi radyo mu alalım

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,897
13,362
113
Bana sağlam bir siteden 2500-2500 tek kat cevrimli bonus teklifi geldi değerlendirmek isteyen varsa bilgisi olsun

JoeQuanqa

Character
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,947
23,397
113
Hazirlanmaz la bu ülke öyle bir ülke degil bin yil gecsin ayni olur
Şuanda kanka tam bu aylarda büyük deprem olacak denmişti bu ay ve önümüzdeki ay bak unutmuşum ben bile şimdi hatelıyorum yani ama olası bi istanbul depreminde cesedimizi bulamazlar o 11 ilde öyleyse bizde cesedimizi bulamazlar.

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,248
53,085
113
Şuanda kanka tam bu aylarda büyük deprem olacak denmişti bu ay ve önümüzdeki ay bak unutmuşum ben bile şimdi hatelıyorum yani ama olası bi istanbul depreminde cesedimizi bulamazlar o 11 ilde öyleyse bizde cesedimizi bulamazlar.
Aynen öyle valla işi gücü birakip sadece bununla ugrasmalari gerekirken saçma sapan işlerle ugraşiyorlar belki bu deprem sayesinde bir seyler olur ama sanmam