- 25,334
- 24,259
- 113
Hocam ikimizin de gelsin yoksa don atlet kalacaz artık yazık bize gerçektenGelir demissin kuponuma seninki gelmis tebrikler puahaha yatti bile suan
Hocam ikimizin de gelsin yoksa don atlet kalacaz artık yazık bize gerçektenGelir demissin kuponuma seninki gelmis tebrikler puahaha yatti bile suan
Dm mi yakayım anlamadım atamHb yanar
Ben kalmistim zaten sonra bir işik indi odaya o şekil kupon yaptikHocam ikimizin de gelsin yoksa don atlet kalacaz artık yazık bize gerçekten
O nasil bi ışıktı acaba çok merak ettim simdi puahaBen kalmistim zaten sonra bir işik indi odaya o şekil kupon yaptik
İndependiente gelirse keyifli olur o sıkıntı şu anlıkBen kalmistim zaten sonra bir işik indi odaya o şekil kupon yaptik
Aynen fark 10 8 bitmeli seri lazimİndependiente gelirse keyifli olur o sıkıntı şu anlık
İns bakalımAynen fark 10 8 bitmeli seri lazim
Adam hal hatır soruyor sende hemen dm diyorsun hocam puahaDm mi yakayım anlamadım atam
Şilide 3 dk 1 dk gibi akti gitti yattikİns bakalım
Dkksksks ağla lütfenŞilide 3 dk 1 dk gibi akti gitti yattik
Fermosa yatmis bizde takip ediyoz adamlar atis bile atamiyorDkksksks ağla lütfen
12 su an bakalım bi son düdük gelsin 😅Fermosa yatmis bizde takip ediyoz adamlar atis bile atamiyor
Tam 9 bitecek iyi izle12 su an bakalım bi son düdük gelsin 😅
Yok gümledi çok yediTam 9 bitecek iyi izle
Hee aynen 10 a inmisti az totem yapalim dedikte nanay neyse diyelim iyi gecelr ben bu defa guzelce uyudumYok gümledi çok yedi
😅 geçmiş olsun kanka iyi gecelerHee aynen 10 a inmisti az totem yapalim dedikte nanay neyse diyelim iyi gecelr ben bu defa guzelce uyudum
Gecmis olsun hocamHee aynen 10 a inmisti az totem yapalim dedikte nanay neyse diyelim iyi gecelr ben bu defa guzelce uyudum
Bizim de los olsun uyuyalım bari😅 geçmiş olsun kanka iyi geceler
Olmaz loseBizim de los olsun uyuyalım bari