- 32,263
- 23,687
- 113
Oda kesın değil ha ip den bakarlarsa oda yalan olurGelemez ki pazartesi uye alınıyormuş
Oda kesın değil ha ip den bakarlarsa oda yalan olurGelemez ki pazartesi uye alınıyormuş
Ferdi akıllı adamdir her türlü gelir benceOda kesın değil ha ip den bakarlarsa oda yalan olur
Gelırde hemen bellı edıyor konusmalarından kendını 40. Mesajda ifşa oldu volkankonakFerdi akıllı adamdir her türlü gelir bence
Ben görmedim sadece başkanı etiket etmisti o kısmını tek gördüm puahaGelırde hemen bellı edıyor konusmalarından kendını 40. Mesajda ifşa oldu volkankonak
Umarim dostIndiana maci güzel gidiyor suan bozmazlar umarim
Yav unutuldu diye ses etmiyom sussana kardeşimIndiana maci güzel gidiyor suan bozmazlar umarim
Tam hızlandı mola aldılarIndiana maci güzel gidiyor suan bozmazlar umarim
Bi an heyecan yaptık kanka kusura bakma puahYav unutuldu diye ses etmiyom sussana kardeşim
Hb yanarUmarim dost
La uykum var diye gittim de bir şeyler oldu sanki puhahaNereye
Dağıtım olacak mi pekiMobılbahıste 1000 freebet eklenmıs haftalık sorudan kontrol edın
Olcak tabıDağıtım olacak mi peki
Gelir burasi hocam bol sansSon kursun gelirse @Mrlbra 2 rolcu secer sabaha ben uyudum hadi iyi fecelrEkli dosyayı görüntüle 772935
Bol şans kankaSon kursun gelirse @Mrlbra 2 rolcu secer sabaha ben uyudum hadi iyi fecelrEkli dosyayı görüntüle 772935
Gelir demissin kuponuma seninki gelmis tebrikler puahaha yatti bile suan51 sayi kaldi umarım gelir
Uyutmaz simdi kupon yatsin oyle gidelimBol şans kanka