- 31,276
- 28,862
- 113
Teveccühünüz atamHocam ilk okulda bile böyle özet çıkaramıyordum helal valla
Teveccühünüz atamHocam ilk okulda bile böyle özet çıkaramıyordum helal valla
Bence ban yemek istedi yoksa o lafı etmezdiSiyasete dair bişi yazmamıştı bu arada. Sanırım uykun gelmiş lafından yedi. Hep diyorum Shell dostumuz blackjack masasından kalkıp geldiyse şaka yapmayın basıyor banı
Başkan mesaiye başlayınca havalandırmaya gönderdi zaten ferdiyiAdam tek tuşla kelle alıyor adama denır mı öle puhahaha bıde ferdı ne demıstı en son başkana mesaı ne zaman mı baslıyor demişti puhahaha
Banı kalkınca sorarız dost sen böyle diyince bı mantıklı geldiBence ban yemek istedi yoksa o lafı etmezdi
Volkan konak yapmıs nıckı ey gıdı karadenız yazıp duruyorduBaşkan mesaiye başlayınca havalandırmaya gönderdi zaten ferdiyi
Diriye saygısı olmayanın ölüye hiç olmaz zaten metin dostVolkan konak yapmıs nıckı ey gıdı karadenız yazıp duruyordu
O bence gerçekten ban yemek için soyledi belkide sıkılmıştıBanı kalkınca sorarız dost sen böyle diyince bı mantıklı geldi
Anladim hocam. Iyi geceler beyler tabi mumkunseShell siyaset yasak dedi Calypso da shelle ne siyaseti senin uykun geldi heralde dedi Shell de iyi uykular dedi
Adam sanal intihar ettiO bence gerçekten ban yemek için soyledi belkide sıkılmıştı
Yenı üye alımı pazar günleri yenı nıckle gelirBende her gün ferdiye etiket atıyorum cikmiyor
Evet sayın okuyanlar, burası kaybedenler kulübüAnladim hocam. Iyi geceler beyler tabi mumkunse
Valla özledim ferdiyi hiç aklıma gelmezdi ferdiyi özleyeceğimYenı üye alımı pazar günleri yenı nıckle gelir
Yıldıztılbe olarak gelırValla özledim ferdiyi hiç aklıma gelmezdi ferdiyi özleyeceğim
Para bitince yeni hesapla gelir o dostValla özledim ferdiyi hiç aklıma gelmezdi ferdiyi özleyeceğim
Puhjaa ferdiden herseyi beklerim vallaYıldıztılbe olarak gelır
Bitmedimi hala parası onunPara bitince yeni hesapla gelir o dost
Gelmediğine göre bitmemiş demek ki dostBitmedimi hala parası onun
NereyeAnladim hocam. Iyi geceler beyler tabi mumkunse
Gelemez ki pazartesi uye alınıyormuşGelmediğine göre bitmemiş demek ki dost