- 31,276
- 28,862
- 113
Good Łuck
Good Łuck
Doğru dedin. Açıklama bekliyoruz erhancımMadem gelmez niye oynadın kardeşim
Ağlıyorum suanDoğru dedin. Açıklama bekliyoruz erhancım
Görücü usulü evlenip gerdek gecesi gelinin belinde don't stop dövmesi görmüş adam çaresizliği var üstümüzdeAğlıyorum suan
Erhanı savunup ödül almadım sinirlerim çok bozuk şu anAğlıyorum suan
Haaaah geldi yeni piyangomuz bakalım kaç dakkada ban yiyecekHayat kısa kuşlar uçuyor...
Kumar oynayan kimde var ki şans kazanan da fazlasını veriyor kazandım diyorGelecek diye oynadım bizde sans yok o yüzden umudum yok kanka
Biz bu kuponu boşuna mı paylaştıkErhanı savunup ödül almadım sinirlerim çok bozuk şu an
E biz boşuna mı buradayız babayiğitBiz bu kuponu boşuna mı paylaştık
Daha tutacak edecek bir de Erhan öyle bir roll yapıyor ki tek adım 2.5 saat 😅Biz bu kuponu boşuna mı paylaştık
Siyaset sanırım en son öyle bir olay vardıCalypso ban yemiş srbebi ne beyler @calypso etiket cikmiyor
Aydaaaaaaa ula senin dilin ne söliiiiGörücü usulü evlenip gerdek gecesi gelinin belinde don't stop dövmesi görmüş adam çaresizliği var üstümüzde
Yemiş mi la geneCalypso ban yemiş srbebi ne beyler @calypso etiket cikmiyor
Shell siyaset yasak dedi Calypso da shelle ne siyaseti senin uykun geldi heralde dedi Shell de iyi uykular dediCalypso ban yemiş srbebi ne beyler @calypso etiket cikmiyor
Baska para yok son para los olsada uzun sürsün istiyorum kankaDaha tutacak edecek bir de Erhan öyle bir roll yapıyor ki tek adım 2.5 saat 😅
Hocam ilk okulda bile böyle özet çıkaramıyordum helal vallaShell siyaset yasak dedi Calypso da shelle ne siyaseti senin uykun geldi heralde dedi Shell de iyi uykular dedi
Adam tek tuşla kelle alıyor adama denır mı öle puhahaha bıde ferdı ne demıstı en son başkana mesaı ne zaman mı baslıyor demişti puhahahaShell siyaset yasak dedi Calypso da shelle ne siyaseti senin uykun geldi heralde dedi Shell de iyi uykular dedi
Siyasete dair bişi yazmamıştı bu arada. Sanırım uykun gelmiş lafından yedi. Hep diyorum Shell dostumuz blackjack masasından kalkıp geldiyse şaka yapmayın basıyor banıShell siyaset yasak dedi Calypso da shelle ne siyaseti senin uykun geldi heralde dedi Shell de iyi uykular dedi