- 32,193
- 23,656
- 113
Alir gibi iyi oynuyorlar
Sen kacıs planını hazırla kupon ıcerdeDaha gelmedi bile dur indiana alcak mi bakalm
Alir gibi iyi oynuyorlar
Sen kacıs planını hazırla kupon ıcerdeDaha gelmedi bile dur indiana alcak mi bakalm
Olum bana hakaretten bana yedirtcen ha artıkMasa tenisinde saklarım o zaman oraya çok bakmazlar dimi
Karısma adama espırık yapıyorOlum bana hakaretten bana yedirtcen ha artık
Normal hali ayrıca sen niye karışıyon ona dedim beyazKarısma adama espırık yapıyor
Ban yeme dıyeNormal hali ayrıca sen niye karışıyon ona dedim beyaz
Roll peşindeNormal hali ayrıca sen niye karışıyon ona dedim beyaz
Metin elvedaGeçmişte birisinin dmden para istediği mesajı bildirdim birazdan aramızdan ayrılır teşekkürler iyi günler dilemekteyim 😅
Geçmişe fatıra kesilmiyor uahahahahGeçmişte birisinin dmden para istediği mesajı bildirdim birazdan aramızdan ayrılır teşekkürler iyi günler dilemekteyim 😅
DkksksjsjsjjsGeçmişe fatıra kesilmiyor uahahahah
Göreceğiz bi kaç saateGeçmişe fatıra kesilmiyor uahahahah
Ben muhattap olmuyorum @Mrlbra kontrolünde o puhahahMetin elveda
Bi şey olmaz yav eğlence olsun maksatGöreceğiz bi kaç saate
28 talep verip yatcam iptal olursa sabah 25 cekerizYa ben Max çekimden daha fazla çektiğimi hatırlıyorum da zaten bu sitenin çapı belli çok yüksek ödemez kanka aşırı yükseltme
Batık osmanız batık benden umudu kessssSenin bu saatlerin ömürlük galiba puhaha
Dur kanka aklıma şimdi @dpvdsh aff kodu paylaştı başkan bunu banladı ben kovuyorum bu başka isimle geliyor kaç tane hesabını kapattım bilmiyorum demiştiGeçmişe fatıra kesilmiyor uahahahah
Kral harbi ayar ediyorsun insani ha 30 cek sen yeterrrrr28 talep verip yatcam iptal olursa sabah 25 cekeriz
Tm28 talep verip yatcam iptal olursa sabah 25 cekeriz
Çekim hesaba düşmeden uyuyan erkek 🌈