- 4,379
- 2,113
- 113
Indiana 8-16 yenio inş 59 sayı +indiana alır olmaz 28k olur kasa 3k silinir diye uzulurum
Burada roll kazanan yok galibaRakipleri çoğaltmış suat kardeşim
Niye kardeşim niye 🤣🤣Indiana 8-16 yenio inş 59 sayı +indiana alır olmaz 28k olur kasa 3k silinir diye uzulurum
Naptın la laf mı soktun anlamadımBurada roll kazanan yok galibazaten hocam roll yaltirir e herkesede roll yaptirilmaz zaten
Puhaha harbiden sana dicek kelime bulamiyorum artıkIndiana 8-16 yenio inş 59 sayı +indiana alır olmaz 28k olur kasa 3k silinir diye uzulurum
Bu ne demek dayicim doldkwksoBurada roll kazanan yok galibazaten hocam roll yaltirir e herkesede roll yaptirilmaz zaten
Hadi kardeşim o kadar sana roll devrettik geçen bizi etiketlememişsinBurada roll kazanan yok galibazaten hocam roll yaltirir e herkesede roll yaptirilmaz zaten
Sılınmez kupon yaparsın kalanı cekersınIndiana 8-16 yenio inş 59 sayı +indiana alır olmaz 28k olur kasa 3k silinir diye uzulurum
Kupon saklama yer mi buraSılınmez kupon yaparsın kalanı cekersın
Nıye yemesin senden akıllı mı sıteKupon saklama yer mi bura
25 cek uzatma kralKupon saklama yer mi bura
Masa tenisinde saklarım o zaman oraya çok bakmazlar dimiNıye yemesin senden akıllı mı sıte
Daha gelmedi bile dur indiana alcak mi bakalm25 cek uzatma kral
HahhahsNıye yemesin senden akıllı mı sıte
Vay metinim vay k geçince bildirim mi geliyor🤣Sılınmez kupon yaparsın kalanı cekersın
Horoz dövüşü daha gızlı olurMasa tenisinde saklarım o zaman oraya çok bakmazlar dimi
Ya ben Max çekimden daha fazla çektiğimi hatırlıyorum da zaten bu sitenin çapı belli çok yüksek ödemez kanka aşırı yükseltmeKupon saklama yer mi bura
Alir gibi iyi oynuyorlarDaha gelmedi bile dur indiana alcak mi bakalm
Nereye la ayrica ayni gün telafi ettik egeye devrettin ben ne yapiyimHadi kardeşim o kadar sana roll devrettik geçen bizi etiketlememişsin
Espıırnı anlamadım bır kaç kelımeyle ozetlermısn örneğin roll açmak ıstıyorumVay metinim vay k geçince bildirim mi geliyor🤣